Syntax

Üstün
UE5 chaos vehicle kullanarak yaptım. Aşırı gelişmiş bir proje değil. Çünkü başka bir proje üzerine çalışıyorum fakat o projeye birkaç gün ara verdim. Yenilikçi fikirler eklemek için. O sırada böyle bir arcade drift oyunu yaptım. Unreal Engine'ın chaos vehicle eklentisi drift fiziği konusunda biraz eksikti o yüzden ekleme yapmam gerekti. Klavye ile daha rahat oynanıyor. Kontrolcü için ayar yapmadığım için pek de sürülemiyor. Araba sesleri yok. Çünkü aşırı uğraştırıcı güzel bir motor sesi elde etmek. Ses olarak basit bir şey yapıldığında da aşırı sinir bozucu oluyor. Vites UI'nda sorun var. Bazen vites değişmesine rağmen UI'da değişmiyor. Gaza basmayı bırakmak gerekiyor değişmesi için. Basit bir çözümü vardır yüksek ihtimalle ama uğraşmadım. Ve kendimce basit bir harita yaptım. Şahsen fena olmadı. Araç sesleri olsaydı daha zevkli olurdu kesinlikle. Belki ileride daha fazla geliştiririm. Kendime göre 10 üzerinden 5 denebilir oyun. Normalde bu tarz basit oyunlarımı yaptıktan sonra direkt kenara atıyorum. Bu sefer paylaşmak istedim. VirusTotal ile taratacaktım fakat dosya boyutu 650 MB üzerinde olduğu için taratamadım. İyi Sosyaller.

Oyun video linki:

Denemek isteyenler için oyun Drive linki: https://drive.google.com/file/d/1n1LjkG7LxWVBqUjY_GlaRnCjPuvJ9YNr/view?usp=drive_link

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gün oyun yapmayı çok istiyorum ama yazılım en son çok zor geldi. Unity ile yapacaktım (: Bu arada ellerine sağlık tabii ki.