Atalay

Başarılı
Merhaba dostlarım, çeviri yapmayı öğrenmeye çalışıyorum ama tek bulabildiğim Unreal Engine 4 BMS dosyası ve bunlarla PAK dosyalarını dışa aktaramıyorum. Çeviri nasıl yapabilirim bilen var mı? İnternetteki ve YouTube'daki tüm gönderiler eski, hiçbiri çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
.uasset dosyalarını açmak ve düzenlemek için de bunu kullanabilirsin

@uintptr Yonga isimli dostumun dediğini yaptım ve uasset dosyasını açabildim. İçinde deneme amaçlı bazı kelime gruplarını değiştirdim ve dosyayı kaydettim. Bu dosyayı FModel içerisinde orijinalinin üzerinde nasıl Import edebileceğimi biliyor musunuz?

Son düzenleme:
@uintptr Yonga isimli dostumun dediğini yaptım ve uasset dosyasını açabildim. İçinde deneme amaçlı bazı kelime gruplarını değiştirdim ve dosyayı kaydettim. Bu dosyayı FModel içerisinde orijinalinin üzerinde nasıl Import edebileceğimi biliyor musunuz?
Değiştirdiğiniz dosyayı Google Drive'a yükler misiniz? Toolları deneyip size döneyim.

Değiştirdiğiniz dosyayı Google Drive'a yükler misiniz? Toolları deneyip size döneyim.
Sadece "TAP_LocaText.uasset" üzerinde değişiklik yaptım ama oluşan diğer dosyaları da ekledim zip içerisine. Localization.zip

Import işlemini bulamadım. Discord'da sunucularında bir konu açtım görürlerse cevaplarlar. Son çare sanırım direkt .pak dosyasını ayıklayıp düzenlemeler sonrası tekrar birleştirmek olacak. Github'tan bulduğum birkaç güncel "pak extractor" tarzı programları denedim. Fakat çıkarma işleminde birkaç saniye sonra duruyorlar ve işlem bitmiyor (UnrealPakTool ve UEViewer). Diskten kaynaklı olduğunu düşünüp güçlü bir diske taşıdım fakat sonuç aynı. Sonuçlara göre konuyu güncel tutacağım @uintptr

Son düzenleme: