Unutulan telefon şifresi ve Gmail 2 adımlı doğrulama kilitlenmesi sorunu

213213123

Çalışkan
Ameliyat olmadan önce mail hesabım telefonumda ve bilgisayarımda giriliydi. Ameliyat olacağım diye bilgisayardan çıkış yaptım ve sadece telefonda giriliydi. Ameliyattan sonra maalesef ki telefonun şifresini de unutunca telefondan da gitti. Mail hesabım şu an hiçbir yerde erişimim yok. Giriş yapmak istediğimde şifreyi tam hatırlamadığımdan girdiğimde "3 ay önceki şifreyi girdiniz" diyor. 2 adımlı doğrulama ile telefon numarama kod yolluyorum. Telefona gelen kodu girince mail adresine gelen kodu da girmemi istiyor; fakat maile hiçbir yerden erişimim olmadığı için kodu giremiyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı? Şimdi kontrol ettim, mail şu an Microsoft Store'da girili fakat oradan da Gmail'e hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Mail benim için oldukça önemli.

Eger hatti cikartir baska telefona takarsan sifremi unuttum diyip SMS ile dogrulama yapmayi deneyebilirsin.

Eger hatti cikartir baska telefona takarsan sifremi unuttum deyip SMS ile dogrulama yapmayi deneyebilirsin.

SMS ile telefonla doğrulama yapabiliyorum SMS doğrulamasından sonra maile kod yolluyor maile erişimim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…