• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Unutulmaz Telefon Modelleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Ben bu konuyu görmemişim, biraz geç kaldım ancak liste yapayım dedim.

1. S3 Mini, gerçekten yeri ayrıdır. Çıktığı yıla göre iyi bir telefondu.
2. iPhone 6, ilk serilerinde katlanabilir telefon ünvanını almış olmasının yanı sıra, iPhone tarihinde ilk NFC sistemine sahip olmasının yanı sıra, yine iPhone tarihinde ilk Barometre sensörüne sahip iPhone, ilk Voice over LTE (VoLTE) teknolojisini destekleyen iPhone, özel kamera sensörü ve çıktığı yıllardaki pil performansı sayesinde unutulmaz bir telefon olmuştur. Kamera performansı günümüz için hâlâ iyidir ve yedek telefon olarak kesinlikle kullanılabilecek bir telefondur.
3. iPhone 11, çıktığı yıl için tam bir F/P telefonu idi, özellikle de yurt dışında. LCD ekranından dolayı fiyat olarak rakiplerinden çok daha ucuz piyasaya çıkmıştır ve bu yüzden çok tercih edilmiştir. Yurt dışı için 200-250 Dolar'a gayet güzel bir telefon olsa da Türkiye için alınası bir telefon değildir. Düşük ışıkta portre modu, ön kamerada yavaş çekim, uzamsal ses, QuickTake video, gece modu, Wi-Fi 6 desteği, Dolby Atmos Desteği, gelişmiş Haptic Touch, U1 çipi ve Ultra geniş bant gibi donanım ve özelliklerin IPhone'larda kullanıldığı ilk iPhone'dur iPhone 11. Günümüz için A13 Bionic çip ve 4 GB RAM gibi donanımlar hâlâ oyunları en yüksek grafik ayarlarında oynatmak için yeterlidir.
4. S20FE, yurt dışı için konuşamam ancak özellikle Türkiye'de çok tutan bir telefon olmuştur.
5. S23, üzerine fazla konuşulacak bir telefon değil zaten ancak iyi bir telefondur.

Sony Ericsson K750i. Zamanının en iyi kamerasına sahip telefonlardan biriydi. Gerçekten büyüleyici fotoğraflar çekiyordu. Manuel odaklama yapılabiliyor.

Küçükken kullandığım için hatırlamıyor olabilirim ama 4.4.4 sürümünde bile akıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…