Çözüldü Update failed hatası nasıl çözülebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneslentxy

Uzman
Başlıkta belirttiğim gibi Discord Update failed hatası alıyorum splitwire turkeyden zapret GoodbyeDPI yöntemlerini denedim hiçbiri olmadı.

Çözüm
Zapret olmuyor madem. Şunu yap. Açıklamadaki alternatif parametreyi kullan. Vodafone'da işe yarıyordu.

Genellikle sunuculara bağlanılamadığında böyle bir hata oluşur. VPN deneyin, belli ki sizin kullandığınız ISS katı engeller içeriyor.
Şimdi AdGuard DNS'in non filtered halini kullanarak deniyorum Discord'u açmayı yine de olmuyor Roblox sitesine girmeye çalıştığım zaman.
Bu siteye ulaşılamıyor diyor DNS kullanmama rağmen GoodbyeDPI splitwire turkey Cloudflare 1.1.1.1 hiçbiri çalışmıyor bende Vodafone ISS kullanıyorum.

Blockcheck'in çalışmaması garip. Ne olduğunu anlayabilmemiz için blockcheck'i manuel çalıştır.

Benim programı indirmişsin mesela orada zapret klasörüne gir sonra blockcheck klasörüne gir orada blockcheck dosyasını çalıştır, bu sefer blockcheck adımlarında ne olup bittiğini izleyebileceksin. Hatalara göre çıkarımlarda bulunuruz.

Unutma, hiç bir VPN, GoodbyeDPI, Wiresock, proxifyre gibi hizmetler çalışmıyor olsun bunu yaparken.

Zapret programını açtığımda hata verip kendini kapatıyor program.

Şu hatayı alıyorum ve program sürekli yanıt vermiyor hatası veriyor bende.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-05-01 132333.webp
    4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…