Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneslentxy

Uzman
Başlıkta belirttiğim gibi Discord Update failed hatası alıyorum splitwire turkeyden zapret GoodbyeDPI yöntemlerini denedim hiçbiri olmadı.

Ekran görüntüsü 2026-04-30 234511.webp

Çözüm
Zapret olmuyor madem. Şunu yap. Açıklamadaki alternatif parametreyi kullan. Vodafone'da işe yarıyordu.

Yogadns'i DNS'in sağlam olsun diye tavsiye ediyorum. Kullanmak istemezsen normal DNS değiştirme işlemiyle beraber ByeDPI'ı kullan. Çalışırsa devam et. Çalışmazsa Yogadns'e geri dön.

Telefonda da ByeDPI'ı aynı parametre ile kullanabilirsin. Komut satırı ayarlarını açıp oraya gireceksin.

Tamamdır teşekkürler yardım ettiğin için şu anda sıkıntısız açılıyor Discord.

Yogadns'i DNS'in sağlam olsun diye tavsiye ediyorum. Kullanmak istemezsen normal DNS değiştirme işlemiyle beraber ByeDPI'ı kullan. Çalışırsa devam et. Çalışmazsa Yogadns'e geri dön.

Telefonda da ByeDPI'ı aynı parametre ile kullanabilirsin. Komut satırı ayarlarını açıp oraya gireceksin.

ByeDPI Android çalışmıyor parametreleri denememe rağmen.

Son düzenleme:
Parametre girdiğin yerin ekran görüntüsünü atar mısın?

Böyle parametreler.

Parametre girdiğin yerin ekran görüntüsünü atar mısın?

Nedense 1.1.1.1 Cloudflare DNS veya Google public DNS falan kullandığım zaman PC de internete bağlanamıyorum çok garip vallaha anlamadım gitti. Alternatif DNS adresleri denedim Quad9 vb onlarda Discord'a girmeme yardımcı olamadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260501_211513_ByeDPI.webp
    Screenshot_20260501_211513_ByeDPI.webp
    464,8 KB · Görüntüleme: 21
Vodafone şifresiz DNS'e müdahale ediyorsa PC'de YogaDNS + ByeDPI kullanmalısın, telefonda ise özel dns ayarından one.one.one.one + ByeDPI kullanabilirsin.