Efe Öner Üyecik Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 12 Ocak 2025 #1 Nasıl çözeriz? Dün Discord'a giriyordum bugün Update failed hatası veriyor.
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 12 Ocak 2025 #2 Godby ile mi giriyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Efe Öner Üyecik Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 12 Ocak 2025 #3 Tahir.bin dedi: Godby ile mi giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet düne kadar girebiliyordum Artı 0 Eksi
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 12 Ocak 2025 #4 Bu seçeneğe sağ tıklayıp yönetici olarak başlatın, 3 5 saniye bekleyin sonra açılacaktır deneyin. Arada açmıyor DC'yi bende sinir oluyorum. Dosya Ekleri 1736696905637.webp 786 bayt · Görüntüleme: 756 Artı 0 Eksi
Bu seçeneğe sağ tıklayıp yönetici olarak başlatın, 3 5 saniye bekleyin sonra açılacaktır deneyin. Arada açmıyor DC'yi bende sinir oluyorum.
KS KS Efe Öner Üyecik Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 12 Ocak 2025 #5 Tahir.bin dedi: Bu seçeneğe sağ tıklayıp yönetici olarak başlatın, 3 5 saniye bekleyin sonra açılacaktır deneyin. Arada açmıyor DC'yi bende sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... bende bu yok link atar mısın indireyim Tahir.bin dedi: Bu seçeneğe sağ tıklayıp yönetici olarak başlatın, 3 5 saniye bekleyin sonra açılacaktır deneyin. Arada açmıyor DC'yi bende sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. şöyle bir hata alıyorum nasıl çözerim Artı 0 Eksi
Tahir.bin dedi: Bu seçeneğe sağ tıklayıp yönetici olarak başlatın, 3 5 saniye bekleyin sonra açılacaktır deneyin. Arada açmıyor DC'yi bende sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... bende bu yok link atar mısın indireyim Tahir.bin dedi: Bu seçeneğe sağ tıklayıp yönetici olarak başlatın, 3 5 saniye bekleyin sonra açılacaktır deneyin. Arada açmıyor DC'yi bende sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. şöyle bir hata alıyorum nasıl çözerim
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 12 Ocak 2025 #6 Efe Öner dedi: bende bu yok link atar mısın indireyim Genişletmek için tıkla... https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/releases/download/release-0.2.3rc3-turkey/goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip Artı 0 Eksi
Efe Öner dedi: bende bu yok link atar mısın indireyim Genişletmek için tıkla... https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/releases/download/release-0.2.3rc3-turkey/goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip
KS KS Efe Öner Üyecik Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 12 Ocak 2025 #7 Tahir.bin dedi: https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/releases/download/release-0.2.3rc3-turkey/goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip Genişletmek için tıkla... The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. böyle bir hata veriyor lütfen bi yardım lazım Artı 0 Eksi
Tahir.bin dedi: https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/releases/download/release-0.2.3rc3-turkey/goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip Genişletmek için tıkla... The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. böyle bir hata veriyor lütfen bi yardım lazım
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 12 Ocak 2025 #8 Fotoğraf atar mısın? Efe Öner dedi: The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. Böyle bir hata veriyor lütfen bir yardım lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz dosyayı ZIP'ten çıkarır mısınız? Artı 0 Eksi
Fotoğraf atar mısın? Efe Öner dedi: The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. Böyle bir hata veriyor lütfen bir yardım lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz dosyayı ZIP'ten çıkarır mısınız?
KS KS Efe Öner Üyecik Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 12 Ocak 2025 #9 Tahir.bin dedi: Fotoğraf atar mısın? Hocam indirdiğiniz dosyayı ZIP'ten çıkarır mısınız? Genişletmek için tıkla... çıkardım kral da olmuyor Artı 0 Eksi
Tahir.bin dedi: Fotoğraf atar mısın? Hocam indirdiğiniz dosyayı ZIP'ten çıkarır mısınız? Genişletmek için tıkla... çıkardım kral da olmuyor
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 12 Ocak 2025 #10 Diğer seçenekleride dener misin teker teker. Efe Öner dedi: The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. Şöyle bir hata alıyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Bu hatanın sebebini maalesef bilmiyorum, kusura bakma kardeşim araştırdım fakat bulamadım. Son düzenleme: 12 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Diğer seçenekleride dener misin teker teker. Efe Öner dedi: The driver files WinDivert32.sys or WinDivert64.sys were not found. Şöyle bir hata alıyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Bu hatanın sebebini maalesef bilmiyorum, kusura bakma kardeşim araştırdım fakat bulamadım.