Discord Update Failed'de kalıyor

Sye

Uzman
Merhaba, Discord düne kadar çalışıyordu bugün bilgisayarı açtığımda Discord'a giremediğimi fark ettim. Hem modemimde DNS var hem bilgisayarımda GoodbyeDPI yüklü.
Telefonumdan WARP ile bağlanabiliyorum ama bilgisayarda DNS'ler ile olmuyor bunun nedeni nedir, yardımcı olursanız sevinirim.

ISS: Vodafone.
(Yasaklı her şeye girebiliyorum sadece Discord olmuyor)

EK Konuyu açtıktan sonra tarayıcıdan girmeyi denedim tarayıcıdan girebiliyorum ama hala uygulamadan giremiyorum.

Son düzenleme:

Sanırım update.exe'yi görmüyor DNS veya doodbyeDPI. Ayrı bir VPN uygulaması var ise örneğin Kaspersky VPN gibi onunla deneyin.

Emin değilim ama Windows bir şeyleri engelliyordu güvenlik duvarı vb her şeyi kontrol etmeni öneririm.

@ReloadingData, Warp ile denetim update'leri öyle yaptım arından GoodByeDPI'a geçtim yine olmadı.

Splitwire ile girebiliyorum. Dene istersen.
Asıl hedefim şu anlık GoodByeDPI veya modem DNS'i ile girmeyi başarmak olmadı ona bakabilirim onda nasıl oluyor sadece Discord mu yoksa her yasağı kaldırıyor mu ?

Emin değilim ama Windows bir şeyleri engelliyordu güvenlik duvarı vb her şeyi kontrol etmeni öneririm.
Biraz kurcaladım ama onunla alakalı olabilecek bir şey bulamadım nelere bakmalıyım?

Biraz kurcaladım ama onunla alakalı olabilecek bir şey bulamadım nelere bakmalıyım?

Bir akrabamda da olmuştu Windows 11'e çok hakim değildim o yüzden bir 20-30 dakika uğraşmıştım. Tüm güvenlik ayarlarını kapatıp sürekli reset atarak kaydetmesini sağladım en sonda olmuştu. Windows 11 kullanmadığım için tam olarak şuraya girip bunu yap diyemiyorum maalesef. Firewall veya tüm güvenlik duvarı ayarlarını kapatmayı dene sadece. Ve ayarların kaydolduğundan emin ol resetle PC'yi arada.

İfadeler: Sye
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…