Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ben ekstra siteden çağırmama gerek yok öyle mi doğru mu anladım.
Hayır, çağırmanıza gerek yok. Aşağıda bırakmış olduğum e-posta, UPS Türkiye'nin e-posta adresidir. Teyit amacıyla kendilerine ASUS'un verdiği takip numarasını iletin ve adresinizde ki kargonun aciliyetini belirtin. En kısa sürede almaya gelirler.
İlgili e-posta adresi: [email protected]
Geraltın kılıcı
Üstün
Şubeye götürmeniz gerekli.Merhaba. ASUS marka anakartımda sorun çıktı garantiye göndermek için başvuru yaptım bana kargo takip numarası verildi, nasıl çağıracağım?
Şube sorgulama: Şubelerimiz
Thanos
Üstün
Merhaba. ASUS marka anakartımda sorun çıktı garantiye göndermek için başvuru yaptım bana kargo takip numarası verildi, nasıl çağıracağım?
Şu an süreç olması gerektiği gibi işliyor. Zaten RMA talebi açarken adres bilgilerinizin girmesi isteniyor. O girdiğiniz bilgilerle ASUS RMA kayıdınızı açarken UPS kurye çağırma işlemini tamamlıyor şu an sadece beklemeniz gerek.
berat_01
Başarılı
Şu an süreç olması gerektiği gibi işliyor. Zaten RMA talebi açarken adres bilgilerinizin girmesi isteniyor. O girdiğiniz bilgilerle ASUS RMA kayıdınızı açarken UPS kurye çağırma işlemini tamamlıyor şu an sadece beklemeniz gerek.
Thanos
Üstün
Hayır, çağırmanıza gerek yok. Aşağıda bırakmış olduğum e-posta, UPS Türkiye'nin e-posta adresidir. Teyit amacıyla kendilerine ASUS'un verdiği takip numarasını iletin ve adresinizde ki kargonun aciliyetini belirtin. En kısa sürede almaya gelirler.
berat_01
Başarılı
Yahu sen kral değil şahsın.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-