THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 29 Ocak 2026 #1 Hobiler kısmına "Urbex" kategorisi gelmesi bence güzel olur. Bu hobi hakkında yapacak çok fazla rehberim var, ayrıca son zamanlarda bu hobinin meraklıları da çoğaldı. Bence bu kategorinin olmasından zarar gelmez. Hatta Urbex kategorisi altında gezdiğiniz yerlerden de fotoğraflar paylaşabiliriz, güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2026 Artı 10 Eksi
Hobiler kısmına "Urbex" kategorisi gelmesi bence güzel olur. Bu hobi hakkında yapacak çok fazla rehberim var, ayrıca son zamanlarda bu hobinin meraklıları da çoğaldı. Bence bu kategorinin olmasından zarar gelmez. Hatta Urbex kategorisi altında gezdiğiniz yerlerden de fotoğraflar paylaşabiliriz, güzel olur.
2 22809 Deneyimli Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 526 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 429 29 Ocak 2026 #2 Artıladım.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 29 Ocak 2026 #3 22809 dedi: Artıladım. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin ilgisi olmadığı için artılayan pek olmaz ama benim için bu kategori çok güzel olur İleride değerlenir buralar
22809 dedi: Artıladım. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin ilgisi olmadığı için artılayan pek olmaz ama benim için bu kategori çok güzel olur İleride değerlenir buralar
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 29 Ocak 2026 #4 THE KEROXEA dedi: Çoğu kişinin ilgisi olmadığı için artılayan pek olmaz ama benim için bu kategori çok güzel olur İleride değerlenir buralar Genişletmek için tıkla... Artıladım (bende çok yapmak istiyorum da hem arkadaş çevrem yok hem de burada hoş karşılanmaz
THE KEROXEA dedi: Çoğu kişinin ilgisi olmadığı için artılayan pek olmaz ama benim için bu kategori çok güzel olur İleride değerlenir buralar Genişletmek için tıkla... Artıladım (bende çok yapmak istiyorum da hem arkadaş çevrem yok hem de burada hoş karşılanmaz
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 29 Ocak 2026 #5 Sadece_Emir dedi: Artıladım (bende çok yapmak istiyorum da hem arkadaş çevrem yok hem de burada hoş karşılanmaz Genişletmek için tıkla... Neden hoş karşılanmasın hocam Sadece kullanılmayan mekanı geziyorsunuz, başka bir şey yok. Hatta Urbex kategorisi altında gezdiğiniz yerlerden de fotoğraflar paylaşabiliriz, güzel olur.
Sadece_Emir dedi: Artıladım (bende çok yapmak istiyorum da hem arkadaş çevrem yok hem de burada hoş karşılanmaz Genişletmek için tıkla... Neden hoş karşılanmasın hocam Sadece kullanılmayan mekanı geziyorsunuz, başka bir şey yok. Hatta Urbex kategorisi altında gezdiğiniz yerlerden de fotoğraflar paylaşabiliriz, güzel olur.
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 29 Ocak 2026 #6 THE KEROXEA dedi: Neden hoş karşılanmasın hocam Sadece kullanılmayan mekanı geziyorsunuz, başka bir şey yok. Hatta urbex kategorisi altında gezdiğiniz yerlerden de fotoğraflar paylaşabiliriz, güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ailem daha arkadaşlarım ile gezmeme izin vermiyor (telefonda konum açık olmasına rağmen) ona mı izin verecekelr
THE KEROXEA dedi: Neden hoş karşılanmasın hocam Sadece kullanılmayan mekanı geziyorsunuz, başka bir şey yok. Hatta urbex kategorisi altında gezdiğiniz yerlerden de fotoğraflar paylaşabiliriz, güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ailem daha arkadaşlarım ile gezmeme izin vermiyor (telefonda konum açık olmasına rağmen) ona mı izin verecekelr
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 3 Şubat 2026 #7 Zırhlı Araçlar kategorisi gibi olmasında sonra.
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 3 Şubat 2026 #8 Quezzy dedi: Zırhlı Araçlar kategorisi gibi olmasında sonra. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ben orayı kaçırmışım (olayı anlatsanıza hocam).
Quezzy dedi: Zırhlı Araçlar kategorisi gibi olmasında sonra. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ben orayı kaçırmışım (olayı anlatsanıza hocam).
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 3 Şubat 2026 #9 Sadece_Emir dedi: Nasıl yani ben orayı kaçırmışım (olayı anlatsanıza hocam). Genişletmek için tıkla... Kategoride yıllar önce açılmış bir iki konu var sadece.
Sadece_Emir dedi: Nasıl yani ben orayı kaçırmışım (olayı anlatsanıza hocam). Genişletmek için tıkla... Kategoride yıllar önce açılmış bir iki konu var sadece.
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 930 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 506 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 5 Şubat 2026 #10 Bayağıdır merak ettiğim bir konu benim de. Çok ilgi çekici bir konu meraklısı için artıladım. Sadece_Emir dedi: Artıladım (bende çok yapmak istiyorum da hem arkadaş çevrem yok hem de burada hoş karşılanmaz Genişletmek için tıkla... Yapacak arkadaş çevreniz yoksa hiç bulaşmayın bence. Tek başına çok tehlikeli olur.
Bayağıdır merak ettiğim bir konu benim de. Çok ilgi çekici bir konu meraklısı için artıladım. Sadece_Emir dedi: Artıladım (bende çok yapmak istiyorum da hem arkadaş çevrem yok hem de burada hoş karşılanmaz Genişletmek için tıkla... Yapacak arkadaş çevreniz yoksa hiç bulaşmayın bence. Tek başına çok tehlikeli olur.