Daffy Duck
Üstün
Evet benimde öyle. Sanırım gümrüğe ulaşmış şu an PTT'nin gelip alması gerekiyormuş. 15 Temmuzdan beri orda.
@alperen benim PTT'ye verilmiş bu arada kargo. Dün gümrükten geçmiş bu sabah PTT'den sms geldi.
Son düzenleme:
Evet benimde öyle. Sanırım gümrüğe ulaşmış şu an PTT'nin gelip alması gerekiyormuş. 15 Temmuzdan beri orda.
Benimki de 2 güne geçer herhalde.Evet benimde öyle. Sanırım gümrüğe ulaşmış şu an PTT'nin gelip alması gerekiyormuş. 15 Temmuzdan beri orda.
@alperen benim PTT'ye verilmiş bu arada kargo. Dün gümrükten geçmiş bu sabah PTT'den sms geldi.
Ben 12 temmuzda aldım ve bu sabah geldi klavye.
Ben de aynı gün almıştım hala gümrükte...
Şey soracaktım sana bu arada. Benim aldığım klavye mekanik yazıyor fakat yorumlarda mekanik olmadığı belirtilmiş ama ben yine de bilerek aldım çok ucuzdu çünkü. Ama sitesinde de mekanik black switch klavye yazıyor. Şimdi ben bu klavyeyi iade etsem klavyeyi geri isterler mi? Bir arkadaşım ürün sende kalıyor paranı iade ediyorlar diyor.
Bilgim yok hocam ama desteğe sorabilirsin.Şey soracaktım sana bu arada. Benim aldığım klavye mekanik yazıyor fakat yorumlarda mekanik olmadığı belirtilmiş ama ben yine de bilerek aldım çok ucuzdu çünkü. Ama sitesinde de mekanik black switch klavye yazıyor. Şimdi ben bu klavyeyi iade etsem klavyeyi geri isterler mi? Bir arkadaşım ürün sende kalıyor paranı iade ediyorlar diyor.