Haklısınız fakat dem parti yakınlığı artık bulunamayacak buna neden eminsin diye soracaksınız. Çünkü artık kendileri 1.parti konumuna geldikleri için akılları başlarına geldi gibi nasıl akılları başlarına geldi diye soracaksınız. Özgür özel sevinçten ağladı üzüldü ve mutlu oldu ona buna selam çakıp kendini rezil etmedi. Ayrıca Van olayların'da sessiz kaldı fark ettiyseniz eğer sessiz kalmayıp kılıçdaroğlu gibi ona buna selam çakıp Dem'i ziyaret etseydi ve en kötüsü Van'a gitseydi AKP'liler hemen terörist demeye an kollardı. Şu an özgür özel'in uyguladığı politika gayet iyi ve güzel. Umarım böyle devam eder.CHP'nin en büyük iki eksisi vardı: Birincisi, dem Parti'ye yakınlığı; diğeri ise mülteci sorununu umursamamasıydı. Helal olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Seçildiği gün veya seçilme arifesinde ona buna selam gönderen ben miydim hocam? Çabuk unutuyorsunuz...Ayrıca Van olayların'da sessiz kaldı fark ettiyseniz eğer sessiz kalmayıp kılıçdaroğlu gibi ona buna selam çakıp Dem'i ziyaret etseydi...
Sanmıyorum değerli hocam çünkü artık 1.parti konumunda ve halk neden böyle şiddetli tepki verip onları seçti kendileri çok iyi biliyor bu yüzden ihraç etmezler. Ederlerse'de kendi ayaklarına sıkarlar.Yakında partiden ihraç ederler.
Eşitliği iyi bir şey gibi süsleyip püsleyip sunuyorlar tacizci, tecavüzcü, eğitimsiz, bitli, hastalıklı araplar için.
- Makaleler
- 1
Seçildiği gün veya seçilme arifesinde ona buna selam gönderen ben miydim hocam? Çabuk unutuyorsunuz...
Tam bunu söyliyecektim.
Çünkü artık kendileri 1.parti konumuna geldikleri için akılları başlarına geldi gibi nasıl akılları başlarına geldi diye soracaksınız.
Ben AKP'den kurtulmak için 1. Parti olmasına sevindim, ama bu tepki oyu diyen çok fazla var ondan dolayı pek de güvenmemek lazım bu seçime.
Artık yapamaz çünkü 1.parti Konumun'da ve Dem'e ihtiyaç olmadıklarını kendileri bu seçim'de anlamış oldular. Ayrıca Dem'e gerek kalmadan kazandılar düşünün artık Onlar'da bunu anlamayacaksa diyecek bir şey yok.Seçildiği gün veya seçilme arifesinde ona buna selam gönderen ben miydim hocam? Çabuk unutuyorsunuz...
DEM'e ihtiyacı olduklarını yıllardık söyledik ama onlar selam göndermekten geri durmadılar. Bu yüzden sizin kadar güvenmiyorum.
Hayır bunlar seçim önceleriydi dikkatınızı çekerim. Artık şimdi 1.parti Konumun'da üstüne Dem'e ziyaret edip ona buna selam çakmadan kazandılar. Dem ayrı adaydı. Dem'siz kazandıklarının şimdi farkındalar dikkat ettiyseniz Van olayında özgür özel hiç tepki vermedi önceden olsa Van'a gitmek ile kalmayıp Dem'i filan ziyaret eder çay kahve içerdi. Artık geçti o işler özgür özel'de anladı artık Dem'siz kazanacağını ondan dolayı ses çıkarmıyor Van filan olaylarına. Umarım tabii ki beni sonraları yanıltmaz Gidip'te abuk sabuk gene selam çakıp kendine terörist damgası vurdurmaz.DEM'e ihtiyacı olduklarını yıllardık söyledik ama onlar selam göndermekten geri durmadılar. Bu yüzden sizin kadar güvenmiyorum.
- Makaleler
- 1
Belli olmaz.Sanmıyorum değerli hocam çünkü artık 1.parti konumunda ve halk neden böyle şiddetli tepki verip onları seçti kendileri çok iyi biliyor bu yüzden ihraç etmezler. Ederlerse'de kendi ayaklarına sıkarlar.
1 kere Tanju Özcan olayı yaşandı, belki yine yaşanır.
Çok haklısınız ihtimaller var tabii ama umarım olmaz çünkü 1.parti konumuna geldiler daha dikkatlı davranmalılar.Belli olmaz.
1 kere Tanju Özcan olayı yaşandı, belki yine yaşanır.
Yeni konular
-
-
-
-
Yurt dışı iPhone 17 vs 16 Pro vs para biriktirip TR cihaz almak
- isimsizisim1
-
-
-