Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, zamanında low level format yaptığım USB belleği çekmecede buldum. Bu low level format yaptıktan sonra bir daha çalışmadı. Neden olmuştur? Şuan taktiğim zaman hiçbir türlü okumuyor okuma sesi bile gelmiyor. Kurtarma şansı da var mı? Onu merak ettim birde.

Son düzenleyen: Moderatör:
No media olarak gözüküyor. Boyutta 0B gözüküyor.
Kötü haber vermek istemem ama genelde bu disklerin geri geldiğini görmedim. Zaten low level format atmışsınız. İçerisinde veri de yoktur. Bence hiç onunla vakit kaybetmeyin. Çünkü bu saatten sonra çalışsa da güvenilmez.

Kötü haber vermek istemem ama genelde bu disklerin geri geldiğini görmedim. Zaten low level format atmışsınız. İçerisinde veri de yoktur. Bence hiç onunla vakit kaybetmeyin. Çünkü bu saatten sonra çalışsa da güvenilmez.
Aman hocam boş verelim o zaman sadece merak ettim geri döner mi diye. Ama low level format'tan sonra neden oldu hâlâ onu anlamadım.

Aman hocam boş verelim o zaman sadece merak ettim geri döner mi diye. Ama low level format'tan sonra neden oldu hâlâ onu anlamadım.
Yaptığınız işlem sürücüleri tam yükte çalıştırabiliyor. Muhtemelen yapmasaydınız zaten yakın zamanda bozulacaktı. Boş verin verilerinizden de olabilirsiniz. Erken arızalanmasının olumlu yanına bakın derim. (Kısaca bardağın dolu tarafına bakmak.)