Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 1 Şubat 2025 #1 Format USB'si hazırlarken bu hata ile karşılaştım sebebi nedir?
Çözüm Hakan Yusuf 1 Şubat 2025 Bellekte çatlak kırık gibi hasar var mı? USB portunu değiştirip deneyin. Checkdisk işlemi yapın. Biçimlendirmeyi deneyin. Hiçbiri çözüm olmazsa belleğin NAND ömrü bitmiştir.
Bellekte çatlak kırık gibi hasar var mı? USB portunu değiştirip deneyin. Checkdisk işlemi yapın. Biçimlendirmeyi deneyin. Hiçbiri çözüm olmazsa belleğin NAND ömrü bitmiştir.
Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 1 Şubat 2025 #2 Bellekte çatlak kırık gibi hasar var mı? USB portunu değiştirip deneyin. Checkdisk işlemi yapın. Biçimlendirmeyi deneyin. Hiçbiri çözüm olmazsa belleğin NAND ömrü bitmiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Bellekte çatlak kırık gibi hasar var mı? USB portunu değiştirip deneyin. Checkdisk işlemi yapın. Biçimlendirmeyi deneyin. Hiçbiri çözüm olmazsa belleğin NAND ömrü bitmiştir.
KS KS Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 1 Şubat 2025 #3 Hakan Yusuf dedi: Bellekte çatlak kırık gibi hasar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hakan Yusuf dedi: USB portunu değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... USB 2.0 portunda da deniyorum sorun yok gibi duruyor ama bakacağız. Hocam farklı portta sorun olmadı, öneriler için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Hakan Yusuf dedi: Bellekte çatlak kırık gibi hasar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hakan Yusuf dedi: USB portunu değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... USB 2.0 portunda da deniyorum sorun yok gibi duruyor ama bakacağız. Hocam farklı portta sorun olmadı, öneriler için teşekkür ederim.
Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 2 Şubat 2025 #4 Tahir.bin dedi: Hocam farklı portta sorun olmadı, öneriler için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Tahir.bin dedi: Hocam farklı portta sorun olmadı, öneriler için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi sosyaller.
P Paşalı Üyecik Katılım 24 Şubat 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 2 24 Şubat 2026 #5 Tahir.bin dedi: Hayır. USB 2.0 portunda da deniyorum sorun yok gibi duruyor ama bakacağız. Hocam farklı portta sorun olmadı, öneriler için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim, denedim bende de sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Tahir.bin dedi: Hayır. USB 2.0 portunda da deniyorum sorun yok gibi duruyor ama bakacağız. Hocam farklı portta sorun olmadı, öneriler için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim, denedim bende de sorun çözüldü.