Schwenzy Uzman Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 13 1 Nisan 2025 #1 22H2 lazım ama o mu bilmiyorum, nasıl inceleyeceğim? O USB ile şu an kullandığım Windows'u kurmuştum, şimdi bakabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
22H2 lazım ama o mu bilmiyorum, nasıl inceleyeceğim? O USB ile şu an kullandığım Windows'u kurmuştum, şimdi bakabilir miyim?
Çözüm 3 3 3613 1 Nisan 2025 Komut İstemi'nde Kod: dism /Get-WimInfo /WimFile:"f:\sources\install.wim" komutunu çalıştırın. Burada F: USB belleğinizin sürücü harfidir. Bu komut, Windows sürüm bilgilerini gösterecektir.
Komut İstemi'nde Kod: dism /Get-WimInfo /WimFile:"f:\sources\install.wim" komutunu çalıştırın. Burada F: USB belleğinizin sürücü harfidir. Bu komut, Windows sürüm bilgilerini gösterecektir.
EFI Shell 45 Üstün Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 647 Çözümler 14 Beğeniler 481 Yer ÇANKAYA/ANKARA 1 Nisan 2025 #2 Schwenzy dedi: 22H2 lazım ama o mu bilmiyorum, nasıl inceleyeceğim? O USB ile şu an kullandığım Windows'u kurmuştum, şimdi bakabilir miyim? Genişletmek için tıkla... sources klasöründeki install.wim/esd dosyasını 7-zip ile açıp dosyaların oluşturma tarihine bakarak anlayabilirsiniz en basitinden. Artı 0 Eksi
Schwenzy dedi: 22H2 lazım ama o mu bilmiyorum, nasıl inceleyeceğim? O USB ile şu an kullandığım Windows'u kurmuştum, şimdi bakabilir miyim? Genişletmek için tıkla... sources klasöründeki install.wim/esd dosyasını 7-zip ile açıp dosyaların oluşturma tarihine bakarak anlayabilirsiniz en basitinden.
0xraptoRwave 1 Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.504 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.069 Yer İstanbul 1 Nisan 2025 #3 Install.ESD/WIM/SWM dosyasını DISM aracı ile sürümünü öğrenmeniz mümkün. Komut İstemi'ni "install.esd/wim/swm" olduğu bölgede açın ve şu komutu girin: Kod: dism /Get-WimInfo /WimFile:[X]:\sources\install.wim&esd&swm /index:1 Açılan pencerede "Version" bölümünden sürümü öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Install.ESD/WIM/SWM dosyasını DISM aracı ile sürümünü öğrenmeniz mümkün. Komut İstemi'ni "install.esd/wim/swm" olduğu bölgede açın ve şu komutu girin: Kod: dism /Get-WimInfo /WimFile:[X]:\sources\install.wim&esd&swm /index:1 Açılan pencerede "Version" bölümünden sürümü öğrenebilirsiniz.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 1 Nisan 2025 #4 Komut İstemi'nde Kod: dism /Get-WimInfo /WimFile:"f:\sources\install.wim" komutunu çalıştırın. Burada F: USB belleğinizin sürücü harfidir. Bu komut, Windows sürüm bilgilerini gösterecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Komut İstemi'nde Kod: dism /Get-WimInfo /WimFile:"f:\sources\install.wim" komutunu çalıştırın. Burada F: USB belleğinizin sürücü harfidir. Bu komut, Windows sürüm bilgilerini gösterecektir.
Black_eagle 1903 Yetkin Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 696 Çözümler 14 Beğeniler 230 1 Nisan 2025 #5 Schwenzy dedi: 22H2 lazım ama o mu bilmiyorum, nasıl inceleyeceğim? O USB ile şu an kullandığım Windows'u kurmuştum, şimdi bakabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 22H2 13 Ocak 2024 Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi. Artı 0 Eksi
Schwenzy dedi: 22H2 lazım ama o mu bilmiyorum, nasıl inceleyeceğim? O USB ile şu an kullandığım Windows'u kurmuştum, şimdi bakabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 22H2 13 Ocak 2024 Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi.
KS KS Schwenzy Uzman Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 13 1 Nisan 2025 #6 Error 740 alıyorum. Nasıl düzelteceğim? Artı 0 Eksi
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 1 Nisan 2025 #7 Schwenzy dedi: Error 740 alıyorum. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Yaptigin isi yonetici haklari ile yapmalisin. Sag tustan yonetici olarak calistir i sec. Artı 0 Eksi
Schwenzy dedi: Error 740 alıyorum. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Yaptigin isi yonetici haklari ile yapmalisin. Sag tustan yonetici olarak calistir i sec.