Saint

Becerikli
Merhaba, Kingston 3.0 64 GB USB belleğe sahibim. Bunun içindeki dosyaları silmeye çalıştığımda 1 dk sonra USB sanki çıkarılmış gibi hata veriyor ve gözükmüyor. 30 saniye bekledikten sonra da geri geliyor. Rufus ile biçimlendirmeyi denedim olmadı, Windows'tan biçimlendirmeyi denedim yine olmadı yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal olarak arıza veriyor. USB'nin yazma/silme işlemleri yani ömrü dolmuştur. İstersen yine farklı port ve PC'lerde dene ama değişeceğini sanmam. Yeni bir USB belleğe geçin.

Anladım teşekkür ederim. Taktığım an Hard Disk Sentinel bile çöküyor :D

Şimdi Windows to GO yazdığım bir Lexar 32 GB USB belleği sıfırlamak istedim ancak yine aynısı oldu hiçbir şekilde sıfırlayamıyorum kendi kendine kesiliyor bağlantı, 2 tane USB bellek bozmuş olamam galiba?

Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim. Taktığım an Hard Disk Sentinel bile çöküyor :D

Şimdi Windows to GO yazdığım bir Lexar 32 GB USB belleği sıfırlamak istedim ancak yine aynısı oldu hiçbir şekilde sıfırlayamıyorum kendi kendine kesiliyor bağlantı, 2 tane USB bellek bozmuş olamam galiba?
Kasadaki arka usb portlarını denediniz mi? Ön panele takmıyorsunuzdur diye düşünüyorum

Aygıt yöneticisine girip dener misiniz? Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri içine girin orada ki usb sürücülerinin hepsine cihazı kaldır de ve yeniden başlat. Sadece usb yazanlar için. Yeniden başlattıktan sonra yeniden yükleyecektir zaten. Bunu da bir deneyin.

Aygıt yöneticisine girip dener misiniz? Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri içine girin orada ki usb sürücülerinin hepsine cihazı kaldır de ve yeniden başlat. Sadece usb yazanlar için. Yeniden başlattıktan sonra yeniden yükleyecektir zaten. Bunu da bir deneyin.
Lexar kurtuldu ancak Kingston'un kalbi hala atmıyor :)

MBR ve FreeDOS yazdırdığınızda da mı değişiklik olmadı?

Hocam Kingston'u taktığımda zaten ne HDD Sentinel ne de Rufus açılıyor çöküyor hepsi. Disk part kısmındada donuyor USB bağlantısı kesilince geliyor disk part.