Modem girişine benzettim, uyuyorsa bir tane modem kablosunu kes lehimle USB'ye kullan, dışı eksi içi artıymış.
Elektrik konusunda pek bilgim yok kablo alsam?
Modem girişine benzettim, uyuyorsa bir tane modem kablosunu kes lehimle USB'ye kullan, dışı eksi içi artıymış.
Maliyetli olur, elektrikçiye uğra o halleder. Üç kağıtçılarsa hiç uğraşma sipariş ver.
Maliyetli olur, elektrikçiye uğra o halleder. Üç kağıtçılarsa hiç uğraşma sipariş ver.
Test etmeden sipariş vermeyin, elektriğe takmadan test edin boyutu doğru mu öğrenmiş olun. 2 farklı giriş var : biri normal modem girişi diğeri eski ince uçlu Nokia girişi test etmeden sipariş vermeyin !Sipariş vereyim o zaman şimdi modem kablosu nerede bilmiyorum gerçi ama üstelik lazım vs olur en iyisi sipariş geçeyim.
Test etmeden sipariş vermeyin, elektriğe takmadan test edin boyutu doğru mu öğrenmiş olun. 2 farklı giriş var: Biri normal modem girişi diğeri eski ince uçlu Nokia girişi test etmeden sipariş vermeyin!
Test etmeden sipariş vermeyin, elektriğe takmadan test edin boyutu doğru mu öğrenmiş olun. 2 farklı giriş var: Biri normal modem girişi diğeri eski ince uçlu Nokia girişi test etmeden sipariş vermeyin!
Bilmiyorum, fotonun boyutu için bozuk para kullanıp oranla uyuyorsa al, bence uyar gibi.O zaman elektrikçiye gitmem lazım test için mecbur.
Ugreen USB DC 5V 3.5mm Güç Kablosu 1 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen USB DC 5V 3.5mm Güç Kablosu 1 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu versem Amazon'dan hem markada aynı. Elektrikçiye gitmeme de kalmaz ama?