Yer
İstanbul
Merhaba. Laptop kullanıyorum ve 3 tane kablosuz ekipmanım var; mouse, klavye, kulaklık. Başka birkaç şey daha kullanıyorum. "Klasik USB çoğaltıcılar yetersiz gelebildiği için priz adaptörüyle desteklenen modeller en sağlıklısı olur" diye söylenmiş, bu doğru mu? Eğer kablosuz ekipmanlar için priz adaptörüyle çalışan hub’lar daha iyiyse onlardan alayım. Ugreen modeli var fakat Türkiye'de satılmıyor. Başka önerisi olan var mı?

Dipnot: Şuan ki kullandığım hub'ların kablosu kısa olduğu için hem de daha iyi olacaksa diye gelişmiş hub almayı düşündüm, fakat bu uzatma kablosu USB hub'larımın performansını düşürmezse almayı düşünüyorum, sizce sorun olur mu?

Son düzenleme:
Bütçeyi bilmiyorum ama TP-Link UH700 çok iyi bir üründür. Bir dönem kullandım hiç sorun yaşamadım. Prize bağlanıyor zaten ürün. HUB’u veri transferi için kullanacaksanız yuksek hizlar alamayabilirsiniz 5 Gbps veri aktarimindan dalayi. Bunun icin bilgisayarda USB 3.1 veya 3.2 varsa onlari kullanmanizi oneririm.

Son düzenleme:
Bütçeyi bilmiyorum ama TP-Link UH700 çok iyi bir üründür. Bir dönem kullandım hiç sorun yaşamadım. Prize bağlanıyor zaten ürün. HUB’u veri transferi için kullanacaksanız yuksek hizlar alamayabilirsiniz 5 Gbps veri aktarimindan dalayi. Bunun icin bilgisayarda USB 3.1 veya 3.2 varsa onlari kullanmanizi oneririm.
Veri transferi için kullanmayacağım sadece ekipmanları çalıştırmak için. Fakat 5 Gbps yeterli bir değer değil mi veri transferi için? Bilmediğimden soruyorum, veya ortalama ne kadar değer gerekiyor?

Son düzenleme:
Veri transferi için kullanmayacağım sadece ekipmanları çalıştırmak için. Fakat 5 Gbps yeterli bir değer değil mi veri transferi için? Bilmediğimden soruyorum, veya ortalama ne kadar değer gerekiyor?

10 ve 20 Gbps'nin standart hatta 40 Gbps'lerin oldugu bir donemdeyiz artik 3.0 teknolojisi eski kaliyor. Tasinabilir SSD vs. varsa HUB ile kullanirken limit yersiniz.

10 ve 20 Gbps'nin standart hatta 40 Gbps'lerin oldugu bir donemdeyiz artik 3.0 teknolojisi eski kaliyor. Tasinabilir SSD vs. varsa HUB ile kullanirken limit yersiniz.
Anladım baya düşükmüş evet. Bu arada benim bilgisayarımda 2 adet usb girişi var hangisi 2.0 veya 3.0 bilmiyorum.
Laptop modeli : HP Pavilion - 15-ec0006nt