Çözüldü USB ile Windows XP nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasanmerkit

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Araştırıp çözebileceğime inanıyorum ancak bu hafta bilgisayara pek geçemeyeceğim. Mesela bugün. Çok kısıtlı bir süre bilgisayara geçebilirim. O yüzden tecrübeli veya yakın zamanda XP kuran birisinden yardım almak daha mantıklı geldi.

Pentium bir laptopa kuracağız. Güvenilirliği hiç ama hiç önemli değil çünkü networke bile bağlanmayacak. Tek işi eski bir program çalıştırmak. O yüzden eğer varsa ISO linki ile beraber program tavsiye edebilir misiniz? Güvenlik sorun değil o yüzden modlu XP bile olur. Hatta içerisinde truva atı varsa istediği kadar kişneyebilir.

SATA sürücüsüne sahip XP ISO ve USB'ye yazdıracak Windows araç önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

İşe yaradı arkadaşlar. Teşekkür ederim ikinize de.

17500672721638976915377646015535.webp

En son Xp güncellemesini mi içeriyor bu ISO hocam?
XP'nin kendisi ne kadar güncel olabilir ki zaten? Tarihi eser cihaz kullanmıyor veya benim gibi özel bir sebebiniz yoksa Windows 7 veya Windows 10 LTSC kullanmanız daha doğru.

En son XP güncellemesini mi içeriyor bu ISO hocam?

Bu videodakin XP'de özel sürücüler ve bazı güncellemeler yüklü olarak geliyor. XP'nin desteği kesildiği için DirectX programları vs kurması zor hale geldi, güncell paketleri kuramıyorsun, eski XP için olan driverı kurman gerekiyor. Bu ISO hazır halde bunları sağlıyor.
Güvenlik güncellemesi olarak güncel mi bilmiyorum. Videodaki yerine Normal XP kurup Legacy Update kurarsan daha iyi olabilir, bu Custom ISO yeni sistemler için yapılmış.

Videodaki ISO ile sizin attıgınız link aynı mı hocam? Legacy Update mi?

Videodaki ISO Custom ISO, bazı yüklü gerekli programlar yüklü olarak geliyor. Güncel sistemlere XP kurmak için modifiye edilmiş ISO.

Legacy Update ise farklı, normal XP'ye kuruyorsun gerekli uygulama ve paketleri, güncellemeleri yüklüyor.
Sen normal XP kur (videodakini kullanma) üstüne Legacy Update kur yeterli.

Geri
Yukarı Alt