Çözüldü USB olmadan bilgisayar nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Macosumo

Becerikli
Yer
KahramanMaraş
Merhaba. USB yok, format tarzı değil. Bilgisayar sıfırlansın, her şey silinsin istiyorum.

Bu seçenek olmuyor, lisans olmadığı için mi artık bilmem. Başka türlü uygulamayla veya bir ayarla falan yapamaz mıyım?

Çözüm
Tamam birini USB niyetine kullanıp format atılır ama biraz uğraştırır. Şuan sistem dosyaların SSD'de diye düşünürsek HDD nin içine Windows ISO içindeki dosyaları atman daha sonra bootableye çevirmen lazım. Yapay zekadan yardım alabilirsin çünkü benim sorduğum 2 soru, her adımda sorulması gereken sorular var adım adım yapay zeka cevaplar böyle buralarda olacak iş değil. Tek diyeceğim öğrenirsen yapabilirsin HDD içine atar temiz kurlumu yapar geçersin sonra HDD içine attığın dosyaları siler onu da normal veri diski olarak tekrar kullanabilirsin.

Görseldeki seçenekte olmuyorsa sıfırdan kurulum istiyorsanız bir USB belleğe ihtiyacınız var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden ISO'yu bir programla açıp sanal disk olarak gösterebiliyorduk sisteme, böylece USB'den kurulum yapıyormuş gibi oluyordu. Fakat artık Windows içerisindeki o seçenek ile de yapılabiliyor, çalışması gerekir.

USB olmadan sıfırdan format atamazsınız Windows ISO'su indirip oradaki setupdan yapabilirsiniz ama o da tam sıfırlama değil windows.old klasoru kalır.

"Bu seçenek olmuyor"dan kastın ne? Tıklayınca bir tepki olmuyor mu?
Lisans yok diye bir şey diyor.

Çalışmıyor dediğim gibi.

USB olmadan sıfırdan format atamazsınız Windows ISO'su indirip oradaki setupdan yapabilirsiniz ama o da tam sıfırlama değil windows.old klasoru kalır.
Format değil diyorum ya zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…