Bir planım var. Bu programı kullanmak istiyorum. Güvenilir mi? USB kaybedersem veri kaybı olur mu? Yani bilgisayara ulaşamama durumum var mı? Benim planım şu. USB taktığım zaman şifre sormadan bilgisayar açılsın. USB olmayınca şifre sorsun istiyorum. Bir parola koydum. Windows 11'in özelliği ile. USB olmayınca koyduğum parola ile girmek istiyorum.
Eki Görüntüle 149151
USB Raptor hakkında aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurabilirsin:
Güvenilirlik
- Geliştirici ve Kullanıcı Yorumları: Yazılımın güvenilirliğini anlamak için çevrim içi kaynaklardan incelemeler ve kullanıcı yorumları okuyabilirsiniz. Genel olarak kullanıcıları olumsuz memnuniyet bildirmiyorsa, kullanılabilir.
- Kaynak Güvenliği: Yazılımı resmi web sitesinden indirmek, güvenliğini artırır.
Veri Kaybı Riski
-
USB Kaybı: USB Raptor'ı kullanırken USB’yi kaybettiğiniz takdirde, bilgisayarınıza ulaşamazsınız çünkü yazılım, USB olmadan sisteme girişe izin vermez. Bunun sonucunda, kaybettiğiniz USB ile birlikte eriştiğiniz verileri de kaybetme riskiniz vardır.
Şifre Sorma Özelliği
-
Windows 11 ile Uyum: Windows 11'de ayarladığınız şifre, USB olmadığında geçerli olacaktır. USB takılıyken bilgisayar açıldıktan sonra, herhangi bir şifre sormadan erişimi sağlarsınız.
Öneriler
1.
Küçük Bir Yedekleme Planı Yapın: USB'niz kaybolursa verilerinizi kaybetmemeniz için önemli verilerinizi yedekleyin.
2.
Çift USB Kullanımı: İhtiyacınız halinde, iki tane USB Raptor aygıtı kullanmayı düşünün; biri ana, diğeri yedek olarak.
3.
Gelişmiş Güvenlik Önlemleri: Ek güvenlik yöntemleri (şifre, PIN) kullanmayı değerlendirin.
Kendi ihtiyaçlarınıza göre bu bilgileri değerlendirebilirsiniz.