Denver

Çalışkan
1744400134699.webp

Eski markasız bir joystickim var. Çalışıyor ama taktığıdma bu uyarı geliyor. Sürekli buna evet dersem kol kullanılamıyor. Sürekli hayır diyorum ama en az 10 kere geri çıkıyor. Bu uyarıyı tamamen kapatma seçeneğim var ama o zaman da önemli bir şeyde uyarı almayıp PC'ye zarar veririm diye endişeleniyorum. Ne yapayım sizce?

Eki Görüntüle 139890

Eski markasız bir joystickim var. Çalışıyor ama taktığıdma bu uyarı geliyor. Sürekli buna evet dersem kol kullanılamıyor. Sürekli hayır diyorum ama en az 10 kere geri çıkıyor. Bu uyarıyı tamamen kapatma seçeneğim var ama o zaman da önemli bir şeyde uyarı almayıp PC'ye zarar veririm diye endişeleniyorum. Ne yapayım sizce?

Kaç yılında aldınız ve hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Kaç yılında aldınız ve hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

2019 da 50 TL'ye almıştım ama dolapta duruyordu geçen eşyaları karıştırırken buldum hala Teknosa da falan satılan bir kontrolcü ama Windows tanımıyor ürünün adını da bilmiyorum işletim sistemi Windows 11. Dediğim gibi bu uyaru ya evet demediğim sürece çok iyi çalışıyor steam oyunlarında.

2019 da 50 TL'ye almıştım ama dolapta duruyordu geçen eşyaları karıştırırken buldum hala Teknosa da falan satılan bir kontrolcü ama Windows tanımıyor ürünün adını da bilmiyorum işletim sistemi Windows 11. dediğim gibi bu uyaru ya evet demediğim sürece çok iyi çalışıyor Steam oyunlarında.

İşletim sisteminizle uyumlu olmayabilir. 2019'da çıkan bir kontrolcünün Windows 10 desteği vardır muhtemelen.