USB Wi-Fi hotspot sorunu

fingolia

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, ben bulunduğum odaya modem uzak olduğu için Ethernet ile interneti bilgisayara bağlıyorum ve USB Wi-Fi ile hotspot yaparak telefona Wi-Fi veriyorum. Geçen gün birden internetim kesildi ve ne yapayım edeyim derken Windows ağ ayarlarını sıfırla dedim ama çözülmedi. Birkaç saat sonra internet geldi, altyapı kaynaklıymış fakat benim USB Wi-Fi'nin hotspot'u bozuldu, tıklayınca açılmıyor, bağlantı kesiliyor yazıyor ve kapanıyor. Yapay zekaya danıştım, ne dediyse yaptım ama bir türlü problemi çözemedim. Sizin bir çözüm öneriniz var mı?

Mobil Etki Alanı Hizmetini Kontrol Edin:
Klavyeden Win + R tuşlarına basın, services.msc yazıp Enter'a basın. Listeden Windows Mobil Etki Alanı Ağ Hizmeti (Windows Mobile Hotspot Service) veya Internet Connection Sharing (ICS) hizmetini bulun. Durumunun "Çalışıyor" olduğundan emin olun, değilse sağ tıklayıp Başlat veya Yeniden Başlat seçeneğini seçin. Başlangıç türünü de Otomatik olarak ayarlayın.

Doğrulama: Hizmet durumunun "Çalışıyor" olarak güncellendiğini gözlemleyin.

Buna sağ tık çalıştır dedim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…