Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Normal hocam
bu dosya Windows işletim sistemi tarafından NTFS veya FAT32 dosya sistemlerinde otomatik olarak oluşturulur. Windows’un USB veya sabit diskteki dosyaların önceki sürümlerini saklaması ve sürücüyle ilgili bazı sistem bilgilerini tutması için vardır ama isterseniz silebilirsiniz.
Normal hocam
bu dosya Windows işletim sistemi tarafından NTFS veya FAT32 dosya sistemlerinde otomatik olarak oluşturulur. Windows’un USB veya sabit diskteki dosyaların önceki sürümlerini saklaması ve sürücüyle ilgili bazı sistem bilgilerini tutması için vardır ama isterseniz silebilirsiniz.
Normal hocambu dosya Windows işletim sistemi tarafından NTFS veya FAT32 dosya sistemlerinde otomatik olarak oluşturulur. Windows'un USB veya sabit diskteki dosyaların önceki sürümlerini saklaması ve sürücüyle ilgili bazı sistem bilgilerini tutması için vardır ama isterseniz silebilirsiniz.
Hocam ben şimdi CMD ile format attım USB'ye, ondan sonra ortaya çıktı klasör. Bir diğer USB'ye de attım, şimdi yine oldu. Ben format USB'si oluşturacağım; bu USB'den bir sıkıntı olur mu? Bu System Volume Information klasörü, içindeki bu klasör ve dosyalardan dolayı Rufus ile ISO yazdıracağım ama bir sıkıntı olmasından şüpheleniyorum.
Hiçbir sıkıntı olmaz, içiniz rahat olsun. Rufus ile format USB'si hazırladığınızda zaten bir aşamada Rufus size soruyor, "USB biçimlendirilsin mi?" diye. Ona evet dersiniz ve ilerlersiniz, bu içindeki dosyalar da silinir. Silinmesi de format USB'si hazırlamanızda problem teşkil etmez.Hocam ben şimdi CMD ile format attım USB'ye, ondan sonra ortaya çıktı klasör. Bir diğer USB'ye de attım, şimdi yine oldu. Ben format USB'si oluşturacağım; bu USB'den bir sıkıntı olur mu? Bu System Volume Information klasörü, içindeki bu klasör ve dosyalardan dolayı Rufus ile ISO yazdıracağım ama bir sıkıntı olmasından şüpheleniyorum.
Hiçbir sıkıntı olmaz, içiniz rahat olsun. Rufus ile format USB'si hazırladığınızda zaten bir aşamada Rufus size soruyor, "USB biçimlendirilsin mi?" diye. Ona evet dersiniz ve ilerlersiniz, bu içindeki dosyalar da silinir. Silinmesi de format USB'si hazırlamanızda problem teşkil etmez.
Tamamdır, teşekkürler.