Temiz format atmak için USB hazırladım. BIOS modum eski, MBR şeklinde hazırladım. Yükleme ekranına geliyorum fakat lisans kabul bölümünü geçemiyorum. Kutucuğa tıklayıp sonraki dediğimde işaret kalkıyor tekrar aynı sayfada kalıyorum, görseldeki bölümü geçemiyorum kurulum ilerlemiyor. Sorun ne olabilir yardım bekliyorum.
Temiz format atmak için USB hazırladım. BIOS modum eski, MBR şeklinde hazırladım. Yükleme ekranına geliyorum fakat lisans kabul bölümünü geçemiyorum. Kutucuğa tıklayıp sonraki dediğimde işaret kalkıyor tekrar aynı sayfada kalıyorum, görseldeki bölümü geçemiyorum kurulum ilerlemiyor. Sorun ne olabilir yardım bekliyorum.
İlk defa böyle bir problem görüyorum,
İmajı flasha hangi uygulama ile yazdınız?
Ayrıca mouse kullanmadan klavye üzerinden tab ve space tuşlarını kullanarak dener misin?
İlk defa böyle bir problem görüyorum,
İmajı flasha hangi uygulama ile yazdınız?
Ayrıca mouse kullanmadan klavye üzerinden tab ve space tuşlarını kullanarak dener misin?
Rufus programıyla yazdırdım hocam. Bios modumun karşısında eski yazıyor, onun için MBR şeklinde yaptım. Tuşlarla denedim ama olmuyor, çok garip bir olay.
Biraz saçma bir durum açıkçası.
Farklı bir USB var ise ona tekrar kurup deneyebilirsin. Taktığınız portu değiştirip deneyebilirsiniz.
Başka denenebilecek bir şey yok gibi.