Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Downfall

Çalışkan
Temiz format atmak için USB hazırladım. BIOS modum eski, MBR şeklinde hazırladım. Yükleme ekranına geliyorum fakat lisans kabul bölümünü geçemiyorum. Kutucuğa tıklayıp sonraki dediğimde işaret kalkıyor tekrar aynı sayfada kalıyorum, görseldeki bölümü geçemiyorum kurulum ilerlemiyor. Sorun ne olabilir yardım bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    273,7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rufus da dikkat etmen gereken yer burası;
Eki Görüntüle 121939
Disk düzeni; GPT
Dosya sistemi: NTFS

Bios
'da yapman gereken şey bu;
Eki Görüntüle 121940

Bölümü AHCI olarak değiştirdin mi?
O kadar bilgim yok hocam, bios modum eski olduğu için MBR şeklinde usb hazırladım. Diğer bios ayarını bilmiyordum denerim teşekkürler.

Arkadaşlar bu sorunu çözdüm. Lisans tikine bastıktan sonra laptop'un klavyesinden enter tuşuna basın ilerlemeye devam ediyor.
Temiz format atmak için USB hazırladım. BIOS modum eski, MBR şeklinde hazırladım. Yükleme ekranına geliyorum fakat lisans kabul bölümünü geçemiyorum. Kutucuğa tıklayıp sonraki dediğimde işaret kalkıyor tekrar aynı sayfada kalıyorum, görseldeki bölümü geçemiyorum kurulum ilerlemiyor. Sorun ne olabilir yardım bekliyorum.
Metni en aşağıya kadar kaydırıp öyle dener misin. Gerçi kutucuğu işaretletmez o şekilde bir koruma varsa ama denemeye değer.

Merhaba,

İlk defa böyle bir problem görüyorum,
İmajı flasha hangi uygulama ile yazdınız?
Ayrıca mouse kullanmadan klavye üzerinden tab ve space tuşlarını kullanarak dener misin?

Merhaba,

İlk defa böyle bir problem görüyorum,
İmajı flasha hangi uygulama ile yazdınız?
Ayrıca mouse kullanmadan klavye üzerinden tab ve space tuşlarını kullanarak dener misin?
Rufus programıyla yazdırdım hocam. Bios modumun karşısında eski yazıyor, onun için MBR şeklinde yaptım. Tuşlarla denedim ama olmuyor, çok garip bir olay.

Biraz saçma bir durum açıkçası.
Farklı bir USB var ise ona tekrar kurup deneyebilirsin. Taktığınız portu değiştirip deneyebilirsiniz.
Başka denenebilecek bir şey yok gibi.

Rufus da dikkat etmen gereken yer burası;
Eki Görüntüle 121939
Disk düzeni; GPT
Dosya sistemi: NTFS

Bios
'da yapman gereken şey bu;
Eki Görüntüle 121940

Bölümü AHCI olarak değiştirdin mi?
O kadar bilgim yok hocam, bios modum eski olduğu için MBR şeklinde usb hazırladım. Diğer bios ayarını bilmiyordum denerim teşekkürler.

Arkadaşlar bu sorunu çözdüm. Lisans tikine bastıktan sonra laptop'un klavyesinden enter tuşuna basın ilerlemeye devam ediyor.

Son düzenleme:
Çözüm