cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Haziran 2025 #1 Bu yöntem ile format atmaya çalışıyorum ama karşıma böyle bir şey geldi. Hangisini seçmeliyim? Bunlar ne işe yarıyor? Tüm dosyaların silinmesini istiyorum çünkü bilgisayarı satacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025
Bu yöntem ile format atmaya çalışıyorum ama karşıma böyle bir şey geldi. Hangisini seçmeliyim? Bunlar ne işe yarıyor? Tüm dosyaların silinmesini istiyorum çünkü bilgisayarı satacağım.
Çözüm Recep Baltaş 27 Haziran 2025 Yerel daha hızlı ama olur da yerel bozuksa diye Bulut seçeneği var. Yerel dene, olmazsa bir sonrakinde bulut seç.
Yerel daha hızlı ama olur da yerel bozuksa diye Bulut seçeneği var. Yerel dene, olmazsa bir sonrakinde bulut seç.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 27 Haziran 2025 #2 Yerel daha hızlı ama olur da yerel bozuksa diye Bulut seçeneği var. Yerel dene, olmazsa bir sonrakinde bulut seç. Artı 1 Eksi Çözüm
Yerel daha hızlı ama olur da yerel bozuksa diye Bulut seçeneği var. Yerel dene, olmazsa bir sonrakinde bulut seç.