Çözüldü User klasörleri nasıl silinir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Grimes.6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grimes.6

Başarılı
Bundan 2 ay önce aynı konuyu açmıştım, şimdi meraktan açıyorum. 1 tane daha artmış kullanıcı, bu neden oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşin garip yanı bugüne kadar sildirmiyordu, şimdi denediğimde direkt silindiler. Şu anda çalıştığı için silinemez gibi uyarı veriyordu.
Sildiğinde ne gibi sorunlarla karşılaşırsın bilemem lakin 2 ay önce de açmışsın belli ki çözülmemiş. Nasıl silineceğini söyleyeyim;

Arama kısmına lusrmgr.msc yazıp oradan silebilirsin. Profesyonel kullanıcı arayüzüdür sorumluluk sana aittir.

Yedekleme olabilir. Olmayabilir de. Ben de iki tane Default user var. Türkçesi "Varsayılan kullanıcı".

onlar silinebilir klasörlerdir. silersen sorun olmaz, defaultuser0'ı oturum açmada şifremi unuttum diyince oluşturuyordu. oradaki 3 tane gözükeni silebilirsin.

İşin garip yanı bugüne kadar sildirmiyordu, şimdi denediğimde direkt silindiler. Şu anda çalıştığı için silinemez gibi uyarı veriyordu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…