Grimes.6 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 49 16 Eylül 2024 #1 Bundan 2 ay önce aynı konuyu açmıştım, şimdi meraktan açıyorum. 1 tane daha artmış kullanıcı, bu neden oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2024
Bundan 2 ay önce aynı konuyu açmıştım, şimdi meraktan açıyorum. 1 tane daha artmış kullanıcı, bu neden oluyor?
Çözüm Grimes.6 17 Eylül 2024 İşin garip yanı bugüne kadar sildirmiyordu, şimdi denediğimde direkt silindiler. Şu anda çalıştığı için silinemez gibi uyarı veriyordu.
İşin garip yanı bugüne kadar sildirmiyordu, şimdi denediğimde direkt silindiler. Şu anda çalıştığı için silinemez gibi uyarı veriyordu.
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 16 Eylül 2024 #2 Grimes.6 dedi: Bundan 2 ay önce aynı konuyu açmıştım, şimdi meraktan açıyorum. 1 tane daha artmış kullanıcı, bu neden oluyor? Eki Görüntüle 83551 Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir. Artı 0 Eksi
Grimes.6 dedi: Bundan 2 ay önce aynı konuyu açmıştım, şimdi meraktan açıyorum. 1 tane daha artmış kullanıcı, bu neden oluyor? Eki Görüntüle 83551 Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir.
1 10517 Becerikli Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 364 Çözümler 4 Beğeniler 335 16 Eylül 2024 #3 Sildiğinde ne gibi sorunlarla karşılaşırsın bilemem lakin 2 ay önce de açmışsın belli ki çözülmemiş. Nasıl silineceğini söyleyeyim; Arama kısmına lusrmgr.msc yazıp oradan silebilirsin. Profesyonel kullanıcı arayüzüdür sorumluluk sana aittir. Artı 0 Eksi
Sildiğinde ne gibi sorunlarla karşılaşırsın bilemem lakin 2 ay önce de açmışsın belli ki çözülmemiş. Nasıl silineceğini söyleyeyim; Arama kısmına lusrmgr.msc yazıp oradan silebilirsin. Profesyonel kullanıcı arayüzüdür sorumluluk sana aittir.
6 6233 Becerikli Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 524 Çözümler 1 Beğeniler 93 16 Eylül 2024 #4 Yedekleme olabilir. Olmayabilir de. Ben de iki tane Default user var. Türkçesi "Varsayılan kullanıcı". Artı 0 Eksi
Yedekleme olabilir. Olmayabilir de. Ben de iki tane Default user var. Türkçesi "Varsayılan kullanıcı".
ygtylc Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 116 Çözümler 2 Beğeniler 51 16 Eylül 2024 #5 onlar silinebilir klasörlerdir. silersen sorun olmaz, defaultuser0'ı oturum açmada şifremi unuttum diyince oluşturuyordu. oradaki 3 tane gözükeni silebilirsin. Artı 0 Eksi
onlar silinebilir klasörlerdir. silersen sorun olmaz, defaultuser0'ı oturum açmada şifremi unuttum diyince oluşturuyordu. oradaki 3 tane gözükeni silebilirsin.
KS KS Grimes.6 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 49 17 Eylül 2024 #6 İşin garip yanı bugüne kadar sildirmiyordu, şimdi denediğimde direkt silindiler. Şu anda çalıştığı için silinemez gibi uyarı veriyordu. Artı 0 Eksi Çözüm
İşin garip yanı bugüne kadar sildirmiyordu, şimdi denediğimde direkt silindiler. Şu anda çalıştığı için silinemez gibi uyarı veriyordu.