Sirac

Çalışkan
Merhaba,

Bir kulaklık satın almayı düşünüyorum. Aradığım kulaklık için belirli bir bütçe sınırı yok denebilir; ancak bazı kriterlerim var:

1. Open-back bir kulaklık istemiyorum.

2. Kulaklığın çalışması için ekstra bir ses kartı kullanmak istemiyorum.

3. Aşırı profesyonel oyun oynamasam da oyun performansı benim için biraz önemli.

4. Mikrofon kalitesinin iyi olması benim için önemli. Kayıt vb. alacağımdan değil; ancak iletişim programlarında sesimin temiz ve düzgün bir şekilde iletilmesini ve ufak video kayıtlarında da iyi-orta bir performans görmek isterim.

5. Yoğun müzik dinlemem veya müzik kulağım aşırı iyi değildir; ancak bütçe sınırı olmayınca iyi denebilecek bir müzik performansı hedeflenebilir.

Ayrıca yurt dışında satılan ürünleri önerebilirsiniz; bu herhangi bir problem oluşturmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kulaklık hakkında Reddit'de bazı cızırtı problemleri gördüm. Ayrıca bazı incelemelerde side tone özelliği açıldığında bazı problemler oluşturduğundan bahsetmişler. Bunlar ne kadar doğru sizce?

Bu kulaklık hakkında Reddit'de bazı cızırtı problemleri gördüm. Ayrıca bazı incelemelerde side tone özelliği açıldığında bazı problemler oluşturduğundan bahsetmişler. Bunlar ne kadar doğru sizce?
Cızırtı sesinin nedeni içinde ki sürücü. Ses kalitesi olarak rakipsiz olsa da, bu konfor kusurlarını kabul ederek almalısın. Eğer side tone senin için vazgeçilmezse rahatsız edebilir.

Yani bence bahsedilen sorunlar ciddi problemler. Side tone aşırı ciddi olmasa da cızırtı çok büyük bir sorun bence. Başka bir öneriniz var mı?

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless modelini düşünüyorum şu an. Okuduğum bazı problemlerin yeni ürünlerde çözüldüğünü gördüm (ANC ünitesinin kulağı rahatsız etmesi gibi). Bu model hakkında bilmem gereken bir şey var mı size veya siz öneriyor musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba,

Bir kulaklık satın almayı düşünüyorum. Aradığım kulaklık için belirli bir bütçe sınırı yok denebilir; ancak bazı kriterlerim var:

1. Open-back bir kulaklık istemiyorum.

2. Kulaklığın çalışması için ekstra bir ses kartı kullanmak istemiyorum.

3. Aşırı profesyonel oyun oynamasam da oyun performansı benim için biraz önemli.

4. Mikrofon kalitesinin iyi olması benim için önemli. Kayıt vb. alacağımdan değil; ancak iletişim programlarında sesimin temiz ve düzgün bir şekilde iletilmesini ve ufak video kayıtlarında da iyi-orta bir performans görmek isterim.

5. Yoğun müzik dinlemem veya müzik kulağım aşırı iyi değildir; ancak bütçe sınırı olmayınca iyi denebilecek bir müzik performansı hedeflenebilir.
Nacizane tavsiyem sınırsız bütçe ile bu tarz bir kulaklık almaman olur. Beklentilerin çok minimal, bu minimal beklentiye bu kadar bütçe ayırma derim.

Naçizane tavsiyem sınırsız bütçe ile bu tarz bir kulaklık almaman olur. Beklentilerin çok minimal, bu minimal beklentiye bu kadar bütçe ayırma derim.

Açıkçası beklentilerimi çok minimal gibi gözükse de ben beklentilerimi karşılayan bir kulaklık henüz bulamadım bile. Yani bu beklentilerde bile kulaklık bulamadıysam mikrofonu kusursuz olsun falan dersem herhalde bulamayacağım hiç.

En son Arctis Nova Elite modelini inceliyordum ama 2 kat gibi bir para ödeyip Nova Pro'nun üstüne o kadar da bir şey koymadığını düşündüm.

Son düzenleme: