Hocam satıcısı da alınabilir olması lazım. Kasa güzel ama satıcı bir tane var ve bilmediğim bir satıcı.
Vision Compact'ı alın. Baya güzel kasa. Ayrıca üstüne ekran bulursanız ekstra iyi olur.

Bunun gibi.

İsterseniz PC'yi topladığınız konunun linkini atın. Parçaları gözden geçirelim. Zaten ben hazırlamıştım diye hatırlıyorum sizin sistemi.

Vision Compact'ı alın. Baya güzel kasa. Ayrıca üstüne ekran bulursanız ekstra iyi olur.

Bunun gibi.

İsterseniz PC'yi topladığınız konunun linkini atın. Parçaları gözden geçirelim. Zaten ben hazırlamıştım diye hatırlıyorum sizin sistemi.
Hocam sizle konuşalı epey oldu fakat sonrasında bir takım sıkıntılardan dolayı sistem toplama işini ertelemek zorunda kaldım. Bir de beyaz toplucaktım ondan da vazgeçtim bazı sebeplerden ötürü. Şuan siyah bir şekilde şık bir kasa toplamaya hazırlanıyorum. Alacağım parçaların hepsi belli zaten. Yine de son kez konu açıp buradakilerle istişare ettikten sonra sipariş geçecem. Sizi de muhakkak etiketlerim unutmazsam inşallah. En kısa sürede konu açacam. Saolun bu arada her şey için.

Lian-Li Vision sistem kurulu şekilde böyle gözüküyor, fikrin olması açısından attım.

1743784539971.webp