Yani geçtiğimiz 2 haftada 2 tane hikayeli oyun bitridim. Bunlar Alan Wake 1 ve A Pluage Tale idi fakat şimdi de Dishonered'a başladım. Hikayesindense oyunun mekanikleri falan beni etkileyiverdi. Sizce 2 hiakylei youn üstüne gene hikayeli bir oyun oynamak mantıklı mı?

Acikasi ben yapmazdim. Çünkü hem konular karisir hem de oyunun hikayesine ve atmosferine alisamiyorsun. Sahsen benim icin oyle

Yani geçtiğimiz 2 haftada 2 tane hikayeli oyun bitridim. Bunlar Alan Wake 1 ve A pluage tale idi fakat şimdi de Dishonered'a başladım. Hikayesindense oyunun mekanikleri falan beni etkileyiverdi. Sizce 2 hiakylei youn üstüne gene hikayeli bir oyun oynamak mantıklı mı?

Bence tüm oyunları hemen bitirmek ve hikaye konularının karışması yerine biraz ara verip hikayesiz oyunlar oynayıp sonra tekrardan hikayeli oyunlara dönmek daha mantıklı.

Hocam çok az gibi geldi 2 haftada 2 tane oyun ben kendimden örnek vereyim 5 günde 3 tane hikayeli oyun bitiriyorum. 1 haftada en az 3-4 tane hikayeli oyun bitiriyorum. Yani size tavsiyem neyi yaparken zevk alıyorsanız onu yapın hikayeli oyun seviyorsanız arka arkaya bitirmekte hiçbir sakınca yok. Eğer online sevmiyorsanız tabii bu dediğim geçerli.

Online oyun seviyorsanız komple hikayelileri bırakıp en üst liglere ulaşmaya çalışmanız sizi daha da mutlu eder.

Son düzenleme: