Draugr veya draug, İskandinav destan edebiyatı ve halk masallarından ölümsüz bir yaratıktır. Yorumcular, draugr terimini, metinde hiçbir zaman açıkça bu şekilde anılmasa da, ölümsüzleri kastederek genişlettiler ve onları daha çok haugbúi veya aptrganga, kelimenin tam anlamıyla "tekrar yürüyen" olarak tanımladılar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Yıldız var ama anlamadım.Draugr veya draug, İskandinav destan edebiyatı ve halk masallarından ölümsüz bir yaratıktır. Yorumcular, draugr terimini, metinde hiçbir zaman açıkça bu şekilde anılmasa da, ölümsüzleri kastederek genişlettiler ve onları daha çok haugbúi veya aptrganga, kelimenin tam anlamıyla "tekrar yürüyen" olarak tanımladılar.
Hayattan bir umudu kalmamış bir umut.
Lindows.
Garip bir anime karakteri elinde katana var.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
BMW seven bir abimiz olmakla beraber dümdüz elinde katana tutan samurayı nasıl elinde tüfek tutan garip bir anime karakterine benzettiğini merak ettiğim kişi.
Kahve içen anime karakteri. Sanırım anime seven birisi.
BMW seven bir abimiz olmakla beraber dümdüz elinde katana tutan samurayı nasıl elinde tüfek tutan garip bir anime karakterine benzettiğini merak ettiğim kişi.
İlk gördüğümde ben öyle sanmıştım. Senin profilin kahve içen kibar bir anime karakteri.
Beyaz BMW...İlk gördüğümde ben öyle sanmıştım. Senin profilin kahve içen kibar bir anime karakteri.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-