Arkadaşlar, normalde böyle olayları pek umursamam lakin bu seferki ciddi gibi görünüyor. Arkadaşımın Discord hesabını ele geçiren bir şahıs bana tehdit mesajları yağdırıyor. Ekmek almaya bile gidemeyeceksin, senin kabusun olacağım, senin için kiralık katil tutacağım gibi ifadeler kullanıyor.

Discord üzerinden bilgilerime asla ulaşamayacağını biliyorum. Kendisi panelci olduğunu iddia ediyor ve Discord ID'mden evimi bulacağını söylüyor. Yok öyle bir dünya tabii ki; panel ile Discord ID'sinin bir alakası olmadığını, ID'mi bulsa bile en fazla e-posta adresimi görebileceğini ve orada da ismimin yazmadığını biliyorum. Muhtemelen sadece blöf yapıyor ama ister istemez insanın içine bir korku düşürüyor.

Kendimi nasıl sakinleştirebilirim? Bu arada detay vereyim; şahsın attığı herhangi bir bağlantıya tıklamadım ve en ufak bir kişisel bilgi bile paylaşmadım. Yine de biraz korkuyorum; bir şey yapamaz, değil mi?

"Katile söyle evimize gelirken ekmek de alsın." yazıp engelleyin. Benim sülalemin adını sayıyorlar gülüp geçiyorum. Hiçbir şey olmaz. Korkunuz ile besleniyor.

Şahıs arkadaşımın hesabından girdiği için biraz da mesaj geçmişinden bakıp bir şeyler öğrenir diye korkuyorum.
Evinin adresini biliyor diyelim. Evine pizza sipariş etmekten başka ne yapabilir?

Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Bütün kimlik bilgilerinize sahip olsalar dahi maksimum yapabilecekleri şeyler evinize kebap söylemek falan. Engelleyin geçin. Sizi tehdit eden, hakaret eden kişiler ile münakaşaya girmenin hiçbir manası yok. Kratos'un dediği gibi "sağ tık sol tık".

Tesellilerinize teşekkürlerimi sunuyorum lakin içimde ki korkudan besleniyorsa bende içimdeki korkuyu nasıl aç bırakabilirim? Yani nasıl rahatlatabilirim kendimi?