Çözüldü UUPDump’tan nasıl ISO indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnesU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesU

Uzman
Merhaba uupdump üzerinden Windows 11 22H2 ISO dosyası indirmek istiyorum fakat site biraz karışık geldi bana bunun için yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle aşağıda bulunan fotoğraftaki işletim sistemlerinden hangisini şeçmem gerekiyor? İşlemcim i5-4440

Sonrasında ise ben ISO dosyasını indirip lisans anahtarımın devamlılığını sağlamak için Windows 10'dan 11'e geçmek istiyorum. Bu yüzden masaüstüme ISO dosyasını indirmem gerekiyor masüstüme ISO dosyasını indirmek için aşağıdaki hangi şeçenekleri indirmem lazım.

Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Çözüm
UUPDump bir ISO indirme servisi değil. Script verir sana. Sen de o scripti çalıştırırsın ve ISO oluşur.

Bu aşamada indirme paketi oluştur diyeceksin. Paket inecek ve klasöre çıkartacaksın. Komut dosyasını çalıştıracaksın ve ISO oluşturma başlayacak.
UUPDump bir ISO indirme servisi değil. Script verir sana. Sen de o scripti çalıştırırsın ve ISO oluşur.

Bu aşamada indirme paketi oluştur diyeceksin. Paket inecek ve klasöre çıkartacaksın. Komut dosyasını çalıştıracaksın ve ISO oluşturma başlayacak.

Çözüm
Bu rehberimde istediginiz bilgileri detayli aciklamistim, goz atabilirsiniz.

Son fotografta ise sectiginiz secenekler yeterli aslinda. ''ISO boyutu daha kucuk olsun, ben ekstra beklerim sorun yok'' derseniz son secenegi, yani ESD kullanilmasini da secebilirsiniz.

Eski sürümleri indirmek için bu sayfayı da kullanabilirsin. Direkt ISO Olarak indiriyor.

Ben eski ya da Güncel Insider derlemelerini kurmak için uupdump kullanıyorum.

İfadeler: 683
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…