kuru cacık

Çalışkan
Uupdump'un sitesinde 9 Eylül, yani dün itibarıyla 25H2 sürümü indirilebilir görünüyor. Buradan direkt indirip, Rufus ile belleğe yazdırıp, temiz bir format atabilir miyiz?

Ekran Alıntısı.webp

24H2 yi sorunlu olduğu için (ssd olayı),kurmak istemiyorum. Ayrıca 24H2 yi kur ,sonra tekrar uğraş,25H2 ye geç .Uupdump bu imkanı veriyorsa, direkt 25H2 dosyası ile kurmak daha mantıklı olmaz mı.

24H2'yi sorunlu olduğu için (SSD olayı),kurmak istemiyorum. Ayrıca 24H2'yi kur, sonra tekrar uğraş, 25h2'ye geç. Uupdump bu imkanı veriyorsa, direkt 25H2 dosyası ile kurmak daha mantıklı olmaz mı?

Bu Uudump sitesindekiler sıfır ISO mudur acaba? İndireceğim de güvenemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uupdump, dünyanın ve bizden, çoğu forumlarda, Windows dosyalarını indirmek için önerilen bir site. Çoğu forumda bahsi, geçiyor.
Ama eksik bildiğim bir şey varsa, bilgili arkadaşlardan yorum almak isteriz tabii ki.

Gözü karartım. İndirmeye başladım. Bitince,flash belleğe rufus ile yazdırıp, win 10 'u silip,sıfırdan, formatı ,25H2 olarak atmayı deneyeceğim.Win 10 un zaten , bi aylık destek ömrü kaldı.

Son düzenleme:
Uupdump'un sitesinde 9 Eylül, yani dün itibarıyla 25H2 sürümü indirilebilir görünüyor. Buradan direkt indirip, Rufus ile belleğe yazdırıp, temiz bir format atabilir miyiz?

Eki Görüntüle 183865

Dün 9 Eylül'de eklenen Windows 11 25H2 Build'ını uupdump üzerinden indirip Rufus ile USB'ye yazdırarak temiz kurulum yapabilirsin. Ama unutmaman gereken.

Bu beta ön izleme sürüm kararlılık sorunları olabilir.
Microsoft resmi desteği bulunmuyor.
TPM Secure Boot gibi kısıtlamaları devre dışı bırakmak için Rufus'un özel ayarlarını kullanman gerekebilir. Haberin olsun dikkatli ol.