Üyeler mesajlarını silebilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akif42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 223
  • Etiketler Etiketler
    mesaj silme

akif42 1

Üstün
Mesela katılmayacağın bir konuya yanlışlıkla veya istemediğin bir mesaj atarsan, silememek çok sinir bozucu olur. Tabii süresi de olmalı; örneğin maksimum 10 dakika içinde silebilelim. Mesaj atınca sağ üstte sayaç belirebilir, o sayaç bitince de sil düğmesi gidebilir.

Artı -4 Eksi
Raporlarsan mesajını siliniyor diye biliyorum zaten.

Kullanıcıların kendi mesajlarını sonradan silebilmesi, özellikle tartışma veya anlaşmazlık yaşanan konularda konu bütünlüğünün bozulmasına ve bununla birlikte mesajlar arasındaki bağlamın kaybolmasına ortam hazırlayabilir. Ayrıca bir mesajın silinmesi, ona verilmiş cevapların da anlamsız hale gelmesine ve haliyle konu içerisindeki bilgi akışının da bozulmasına yol açabilir. Bu nedenlerden ötürü mesaj silme özelliğinin tüm kullanıcılara açılması yerine mevcut sistemin korunmasının daha sağlıklı olacağı kanısındayız. Böyle durumlar doğduğunda Rapor sistemini kullanabilirsiniz.

Öneri için teşekkür ederiz.

Bu olmaz olmalı tartışma hararetli olduğu zaman istediği hakareti dalga geçmeyi yapar siler kafasına göre rapor sistemi yeterli bana göre.

Raporda mesajın silinme sebebini detaylandırırsan mesajın siliniyor, rapor sistemini kullanmanız yeterli.

Yorum silme konusunda size katılıyorum ama belli bir çerçevede olmalı. Silme, üstteki değerli moderatör arkadaşımızın dediklerine katılıyorum fakat bir istisna olarak mesela, ailevi durumları bir öfke patlamasıyla foruma anlatıp sonradan bundan pişman olup mesajın hatta konunun silinmesi gibi şeyler konusunda sizi destekliyorum. Lakin insanlara yardımı dokunulabilecek her mesaj, forumu tanıtmaya ve fikir oluşturması açısından mesajlar çok önemli. Yüz kızartıcı, utandırıcı mesajlar silinmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten silinmesi gerekiyorsa rapor sistemini kullan. Sosyal medya gibi değil burası, çok fazla mesaj yaz-sil yapar herkes.

@mortem.dll'in dediği gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…