Mesela bir üye arama yerinden "RTX" aramasını yapıyor, ancak son etkinliğine "Arıyor" "Searching" yazıları düşüyor. Kullanıcının isteğine bağlı olarak, aradığı terime göre, örneğin "Arıyor: RTX" "Searching: RTX" olabilir.
Bu ayarın gizlilik sayfasına eklenmesi gerekiyor, son etkinliği açıp kapatır gibi onu da açıp kapatabiliyor olmalıyız.
Mesela bir üye arama yerinden "RTX" aramasını yapıyor, ancak son etkinliğine "Arıyor" "Searching" yazıları düşüyor. Kullanıcının isteğine bağlı olarak, aradığı terime göre, örneğin "Arıyor: RTX" "Searching: RTX" olabilir.
Bu ayarın gizlilik sayfasına eklenmesi gerekiyor, son etkinliği açıp kapatır gibi onu da açıp kapatabiliyor olmalıyız.
Ne gibi bir fayda sağlayacağını düşünüyorum ama bir fayda bulamıyorum.
Son etkinlik meselesine de genel olarak gereksiz bakan birisiyim ama çok nadir de olsa bazen çevrim içi gördüğüm ve düşüncelerini okumaktan keyif aldığım kimi kullanıcının o an hangi konuya baktığı işime yaramıştı. Yani o an "Demek böyle bir konu var mış" diyerek o konuyu okuyup bir şeyler öğrenmiştim. Ama mesela kullanıcının ne arattığını görmek böyle küçücük diyeceğimiz bir fayda bile sağlamayacak bence.