Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, forumda yapay zeka kullanarak gram emek sarf etmeden makale konuları, rehber ve inceleme konuları açan üyelerin makale oluşturma yetkisi gerekirse sınırsız şekilde elinden alınmalı. 70 tane makale sayısına sahip üyenin konularının %99’u yapay zekadan oluşuyor ve bu açıkça belli oluyor. Olay sadece bu da değil. Yakın zamanda @Recep Baltaş Recep abi, makalelerdeki karakter sayısına göre ürünlerinde indirim yapacağını söylemişti. Bunun gibi çakallar bundan faydalanarak tamamen yapay zekadan oluşmuş konularından bedava indirim alıyorlar ve burada bir eşitsizlik, haksızlık meydana geliyor. Bugün bir tane konuyu bildirdim ve çok sağolsunlar raporum onaylandı, konu da silindi. Daha önce başka bir konusunu daha raporlamıştım ama yapay zekayla yazıldığına dair herhangi bir dayanak olmadığı için raporum reddedilmişti. Bugün attığı son açıklama bana çok yardımcı oldu 😃

Son düzenleme:
Artı 22 Eksi
  • Beğendim
İfadeler: 001
Daha önce sizlere de soruldu ve istemediniz, biz de gerekeni yaptık diyelim. Kuralları kontrol edebilirsiniz yenilikler için.

Buna artı olarak bir de incelemeleri kendisinin yazmadığını düşündüğüm arkadaşın oyun incelemeleri (?) var. Okumaya başladıktan sonra bir yerden alıntılandığı o kadar belli oluyor ki... Kendi cümleleriyle anlatsa problem yok ancak metni kopyala, çevir ve yapıştır yapınca bana hiçbir katkısı olmuyor. Bunun yerine direkt kaynak linki bıraksa da yeterli oluyor mesela.

Buna artı olarak bir de incelemeleri kendisinin yazmadığını düşündüğüm arkadaşın oyun incelemeleri (?) var. Okumaya başladıktan sonra bir yerden alıntılandığı o kadar belli oluyor ki... Kendi cümleleriyle anlatsa problem yok ancak metni kopyala, çevir ve yapıştır yapınca bana hiçbir katkısı olmuyor. Bunun yerine direkt kaynak linki bıraksa da yeterli oluyor mesela.
Hocam maalesef böyle yaptığına dair bir kanıt yoksa rapor reddediliyor. Daha önce dediğim gibi aynı kişinin önceki konusunu bildirmiştim ama herhangi bir dayanağı yoktu. En son açtığı konuda “Yapay zeka kullanıyorum” dediği için direkt fırsattan istifade bildireyim dedim.

Daha önce sizlere de soruldu ve istemediniz, biz de gerekeni yaptık diyelim. Kuralları kontrol edebilirsiniz yenilikler için.

Bir de aynı kişinin profilinde 70 tane makale var ve bu makalelerden bir çoğunda yine yapay zeka kullanıldığı çok belli. Herhangi bir dayanağım yok ama şöyle bir göz atınca gerçekten anlaşılıyor bu. Bunun hakkında bir şey yapılabilir mi? Bedava indirimden yararlanıyor. @Leo

Hocam maalesef böyle yaptığına dair bir kanıt yoksa rapor reddediliyor. Daha önce dediğim gibi aynı kişinin önceki konusunu bildirmiştim ama herhangi bir dayanağı yoktu. En son açtığı konuda “Yapay zeka kullanıyorum” dediği için direkt fırsattan istifade bildireyim dedim.

Bir de aynı kişinin profilinde 70 tane makale var ve bu makalelerden birçoğunda yine yapay zeka kullanıldığı çok belli. Herhangi bir dayanağım yok ama şöyle bir göz atınca gerçekten anlaşılıyor bu. Bunun hakkında bir şey yapılabilir mi? Bedava indirimden yararlanıyor. @Leo

Göz ardı edip raporla. Raporladıklarımın çoğu gitmiş zaten.