Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba,

Ben bazı filmleri izlemek istiyorum ama YouTube'da çıkmıyor, Netflix'te var. İzlemek istiyorum ama hangi paketi alsam bilemedim. Rahat izletsin yeter.

Genellikle izleyeceğim türler komedi, macera ve aksiyon ama arada korku filmleri de izleyeceğim. Tabletten izleyeceğim çünkü televizyon maalesef desteklemiyor. Tablet için en uygun paket hangisi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben bazı filmleri izlemek istiyorum ama YouTube'da çıkmıyor, Netflix'te var. İzlemek istiyorum ama hangi paketi alsam bilemedim. Rahat izletsin yeter.

Genellikle izleyeceğim türler komedi, macera ve aksiyon ama arada korku filmleri de izleyeceğim. Tabletten izleyeceğim çünkü televizyon maalesef desteklemiyor. Tablet için en uygun paket hangisi olur?

Yok crack izle.

Merhaba,

Çok pahalı geliyor ise ortak hesap alabilirsiniz. Bir profil sadece size özel oluyor ve şifre sadece size iletiliyor. Ben hep o şekilde kullandım. 84 TL gibi bir ücreti vardı. 4K paketti sanırım. Güvenlik hakkında fikrim yok ama sorun olmaz bence iyi bir satıcı tercih ederseniz. Tabii kendiniz üyelikte açabilirsiniz. Sadece bir tavsiye verdim.

Filmleri 1337x ya da TPB üzerinden indiriyorum, VLC Media Player ile Türkçe altyazı da atıyorum. Oh mis. Diziler için ise çok güvenilir dizi siteleri var kısa araştırmalarla bulabilirsin. Ha, Netflix'e para vermekten vazgeçersin diye korsan konusunda yol gösterdim ben yanlış anlamayın. 😁

Bir babadır bizim için...
1755192140152.webp

Korsandan nefret etsem bile mevcut ekonomik şartlar bu yolu anlamlı kılıyor. Netflix'e o kadar para vermenin bir gereği yok bence...

Bu şirketlere biraz tepki koysanız keşke de politikalarını düzeltseler. Film izlerken 'bu kalitede izleyeceksin' diye dayatmaları var. İsim vermeyeceğim bir platform ise ayarlardan oynatma kalitesi seçeneklerinde yalnızca 'düşük' ve 'otomatik' seçeneğini koyuyor. Parasını verdiğin bir hizmeti düşük kalitede izleyebilirsin ama yüksek kalitede izleyemezsin. Teşekkür ederiz, bize müstahak.
Bu metinde hiçbir marka verilmemiştir. Eleştiri yaptığım markaların adlarını vermeyeceğim.