Bir anda böyle olmaya başladı. Sildim geri yükledim olmadı. Sistemi yeniden başlattım düzelmedi.
Eki Görüntüle 181357
Kendiliğinden çözüldü.
Eğer "Uygulama Başlatılamadı" hatası alıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- Modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatın.
- Başka bir cihaza bağlanarak internetin çalıştığını doğrulayın.
2.
Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Uygulamanın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Gerekirse güncellemeleri yükleyin.
3.
Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Ayarları:
- Güvenlik duvarı veya antivirüs programınızın uygulamanın internet erişimini engelleyip engellemediğini kontrol edin ve gerekli izinleri verin.
4.
DNS Ayarlarını Değiştirin:
- DNS ayarlarını değiştirmek için:
- Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin.
- Ağ bağlantınıza sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneğine gidin.
- "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" seçeneğini seçin ve "Özellikler"e tıklayın.
- "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" seçeneğini seçin ve 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girin.
5.
Önbelleği Temizleyin:
- Uygulamanın önbelleğini temizlemek için ayarlarından veya sistem dosyalarından temizleme yapabilirsiniz.
6.
Uygulamayı Yeniden Yükleyin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.
Sorunun kendiliğinden çözüldüğünü belirttiğiniz için, sorun muhtemelen geçici bir bağlantı sorunu veya sunucu yanıtı ile ilgiliydi. Ancak bu adımlar, benzer sorunlarla karşılaşırsanız yardımcı olabilir.