Videodaki örnek gibi, sadece Spotify değil Discord, Web Browser gibi uygulamalarda nadiren bu tarz görüntünün ufak bir karede takılı kaldığı durumlara denk geldim.
Arka planda oyun çalışmıyorken ara sıra oluyorken en sık uzun süre oyun oynadıktan sonra alta atınca discord’un bu şekilde görünmesi sorunu yaşıyorum.
Bilgisayarım yeni, güçlü bir sistemim var. Driver silip yükledim, bazı şeyler denedim ama düzelmedi.
Ben de mevcutta kurulum işlemi yaptıktan sonra CMD komutları ile belli dayatma programları kaldırıp, 3. parti yazılımla gizlilik ayarları yaptım. Bu akşam tekrar herhangi bir özelleştirme yapmadan kuracağım. @stormhawks47 de dediği gibi sanırım ellediğimiz bir program ya da ayar yüzünden böyle oldu.
Bugün format attım, 6 saattir deniyorum sorun çözüldü. Önceki sorun artık yaşanmıyor.
Öncesinde winutil ile kurmuştum bu sefer klasik Media Creation Tool ile yaptım.
Videodaki örnek gibi, sadece Spotify değil Discord, web browser gibi uygulamalarda nadiren bu tarz görüntünün ufak bir karede takılı kaldığı durumlara denk geldim.
Arka planda oyun çalışmıyorken ara sıra oluyorken en sık uzun süre oyun oynadıktan sonra alta atınca Discord'un bu şekilde görünmesi sorunu yaşıyorum.
Bilgisayarım yeni, güçlü bir sistemim var. Driver silip yükledim, bazı şeyler denedim ama düzelmedi.
Aynı ekran kartına sahibim. Temiz bir format attıktan sonra bende bu durumu sadece oyun içinde tek bir oyunda yaşıyorum. Bir kaç böyle konuya da denk geldim. Sonumuz hayırlısı.
Aynı ekran kartına sahibim. Temiz bir format attıktan sonra bende bu durumu sadece oyun içinde tek bir oyunda yaşıyorum. Bir kaç böyle konuya da denk geldim. Sonumuz hayırlısı.
Bende oyunda sorun hiç olmadı. Sadece masaüstü uygulamalarında ara sıra yaşıyorum. Aynı ekran kartına sahip bir arkadaşım var onda da sorun yok. Format atmayı denemedim. Ama ben Windows’u winutil ile kurdum belki ondandır diye düşünüyorum. Normal format kurulumu yapmadım.
Bende oyunda sorun hiç olmadı. Sadece masaüstü uygulamalarında ara sıra yaşıyorum. Aynı ekran kartına sahip bir arkadaşım var onda da sorun yok. Format atmayı denemedim. Ama ben Windows'u winutil ile kurdum belki ondandır diye düşünüyorum. Normal format kurulumu yapmadım.
Ben de mevcutta kurulum işlemi yaptıktan sonra CMD komutları ile belli dayatma programları kaldırıp, 3. parti yazılımla gizlilik ayarları yaptım. Bu akşam tekrar herhangi bir özelleştirme yapmadan kuracağım. @stormhawks47 de dediği gibi sanırım ellediğimiz bir program ya da ayar yüzünden böyle oldu.
Bugün format attım, 6 saattir deniyorum sorun çözüldü. Önceki sorun artık yaşanmıyor.
Öncesinde winutil ile kurmuştum bu sefer klasik Media Creation Tool ile yaptım.