Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
GPT'nin vermiş olduğu bu adımı takip ederek sorunu çözdüm. Sağ olun
Sabahtan beri Steam'e giriş yapmaya çalışıyorum ama açılmıyor. İnternetimde sıkıntı yok. Diğer oyun servisleri açılıyor. Sadece Steam böyle.
Eki Görüntüle 114184
Şu an bende bir sorun yok normel bir şekilde açıldı internet ile alakalı bir sorun olabilir mi?
Talent
Uzman
Şu an bende bir sorun yok normel bir şekilde açıldı internet ile alakalı bir sorun olabilir mi?
Hayır internet Speedtest'inde olması gereken değeri veriyor ve diğer servislerden oyun oynayabiliyorum. Görev yöneticisinde stem clientwebhelper adlı bir şey çalışıyor anlamadığım şekilde
Hayır internet Speedtest'inde olması gereken değeri veriyor ve diğer servislerden oyun oynayabiliyorum. Görev yöneticisinde stem clientwebhelper adlı bir şey çalışıyor anlamadığım şekilde.
Bende öyle bir program çalışmıyor istersen bir web özerinden dene eğer oradan acılırsa Steam sil yükle.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Sil yükle yaparmısın?
Talent
Uzman
Bende öyle bir program çalışmıyor istersen bir web özerinden dene eğer oradan acılırsa Steam sil yükle.
Başka çözümü yok mu bir sürü indirdiğim oyun var hepsini tekrar kurmak istemiyorum?
Başka çözümü yok mu bir sürü indirdiğim oyun var hepsini tekrar kurmak iste.
Yedek bir disk varsa ona aktarırsan bir şey olmaz veya oyunların dosya isimlerini değiştir işeyarar mı bilbilgim yok.