k4moncik 71

Üstün
Dolap uygulamasında aradığım bir laptopu buldum. Satıcı garantisinin devam ettiğini falan yazmış ancak profili yeni. Sizce Dolap'tan laptop alınır mı? İkinci el laptop alırken hangi testler yapılmalı?

Dolap uygulamasında aradığım bir laptopu buldum. Satıcı garantisinin devam ettiğini falan yazmış ancak profili yeni. Sizce Dolap'tan laptop alınır mı? İkinci el laptop alırken hangi testler yapılmalı?

Sepete ekleyince gördüğünüz son fiyat ile de size uygunsa alınır. Kargo geldiğinde bir sorun çıkarsa ya da beğenmezseniz ürünü iade edebiliyorsunuz.

Görmeden denemeden asla alınmaz teknolojik aletler. Bu tarz uygulamalar dolandırılma konusunda riskli

Komisyonu sarı sitedeki gibi fazla ürünü alırken video çekmeye başlayın ve ürünü açıp test edesiye kadar da kapatmayın. Bende 3D yazıcı aldım gelmesini bekliyorum.

Bahsettiğim ilan bu. Satıcıya daha mesaj yazmadım. Sahibinden pg kabul eder mi, bilmiyorum.

Dolapta pg derken Param Güvende'den bahsediyorsanız dolapta her alışverişinizde sizden alınan alıcı koruma hizmeti ile zaten paranız güvende oluyor eğer satın alma menüsündeki ücret siize uygunsa alın geçin ürün gelincede video ile açarsanız hiçbir problem kalmaz.

Bahsettiğim ilan bu. Satıcıya daha mesaj yazmadım. Sahibinden pg kabul eder mi, bilmiyorum.

Dolapta PG derken Param Güvende'den bahsediyorsanız, dolapta her alışverişinizde sizden alınan alıcı koruma hizmeti ile zaten paranız güvende oluyor. Eğer satın alma menüsündeki ücret size uygunsa, alın geçin. Ürün gelince de video ile açarsanız, hiçbir problem kalmaz.