Uygun bütçeli soğutucu önerisi

Koneko Toujou 49

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Tam bir bütçe veremem fakat maksimum 700-800 civarını düşünebilir. Biraz esneyebilir. Şu anda Snowman M200 kullanıyorum. Mâlum yaz sıcaklarından dolayı R5 5600 70-75 derecelerde dolaşıyor. Bakım yapmadan önce hatta 80-85 arasındaydı. Snowman M200'den daha iyi bir performans verecek soğutucu arıyorum. Olabildiğince ucuz F/P diyebileceğimiz bir model önerirseniz sevinirim.

Kasa: Power Boost vk- M202b.

Ben 5600 için Dark Freezer X127 kullanıyorum. Çok memnunum, oldukça da yeterli. Tavsiye ederim.

Tam yükte kaç derece gösteriyor? Hangi termal macunu kullanıyorsunuz?

Daha estetik bir görünümü olsun dersen Cylon 4F var.

Tabii uygun fiyatlı olsun ve işini düzgün yapsın dersen arkadaşın attığı X127 fazlasıyla yeterli.

Tam yükte kaç derece gösteriyor? Hangi termal macunu kullanıyorsunuz?
Prime95'te maksimum 85 dereceyi görüyorum şu an yaz ayında. Ama oyunlarda maksimum 50-55 arası. O da şu aylarda yani.

@Koneko Toujou ,Termal macun olarak kötü bir macun kullanıyorum. Zamanında çokça almıştım. Yeni bir macun almak için elimdekilerin bitmesini bekliyorum.

Hocam setup kırmızı. Eğer fan ayarlanabiliyorsa düşünebilirim. Ama tabii ki görüntüsünden ziyade işini iyi yapması daha önemli.

En azından Cooler Master. Ben İzmir'de Çankaya'dan aldım 4 senedir kullanıyorum. Hala duruyor .

170mm desteği var.

ARGB yani ayarlanabilir. Dark Freezer de ayarlanabilir.

Bu arada x127'nin bu üründen daha iyi soğutacağını düşünüyorum. Bu ürünün CFM değeri 52.5'miş. X127'de ise 66 CFM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…