Az önce 81-82 derece gördüm. O yüzden ayırmaya karar verdim. Snowman X6 düşünüyorum bir yandan da başka modellere bakıyorum. Sizin öneriniz daha önemli ama benim için.

Şu anlık bu 3'ünden birini ama en çok da X6'yı düşünüyorum.
Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken Y işlemcisi için 90 derece normaldir.

Cylon 4F al geç.

Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken y işlemcisi için 90 derece normaldir.

Cylon 4F al geç.

Cylon 4F de şu RGB olayı kafama takıldı. Düz pavyon pakette çalışsın istemiyorum :D. Sisteme bağlayabilmek için araya kablo baktım onlar da hep dişi dişi erkek - dişi yok. Bu yüzden onu en son kaçış rampası olarak düşünüyorum.

Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken y işlemcisi için 90 derece normaldir.

Cylon 4F al geç.

Son olarak: https://www.hepsiburada.com/snowman...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.84.3
Bu nasıldır hocam? Eğer iyi derseniz kırmızısını alacağım.

Son düzenleme: