- Makaleler
- 50
Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken Y işlemcisi için 90 derece normaldir.Az önce 81-82 derece gördüm. O yüzden ayırmaya karar verdim. Snowman X6 düşünüyorum bir yandan da başka modellere bakıyorum. Sizin öneriniz daha önemli ama benim için.
![]()
DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic Freezer A35 AR-ACFRE00112A İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer A35 AR-ACFRE00112A İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer A35 AR-ACFRE00112A İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Şu anlık bu 3'ünden birini ama en çok da X6'yı düşünüyorum.
Cylon 4F al geç.