Az önce 81-82 derece gördüm. O yüzden ayırmaya karar verdim. Snowman X6 düşünüyorum bir yandan da başka modellere bakıyorum. Sizin öneriniz daha önemli ama benim için.
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken Y işlemcisi için 90 derece normaldir.
Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken y işlemcisi için 90 derece normaldir.
Cylon 4F de şu RGB olayı kafama takıldı. Düz pavyon pakette çalışsın istemiyorum . Sisteme bağlayabilmek için araya kablo baktım onlar da hep dişi dişi erkek - dişi yok. Bu yüzden onu en son kaçış rampası olarak düşünüyorum.
Önemsiz. Ayrıca şunu da belirteyim, 81-82 derece psikolojik olarak yüksek gelse de aslında işlemci sağlığı için zararlı bir şey değil. Her işlemcinin sıcaklığa olan duyarlılığı farklı. Örneğin X işlemcisi için 90 derece fazla iken y işlemcisi için 90 derece normaldir.
Fanlari Fixed Rainbow olmakla birlikte asiri kalitesiz bir urun. Buna 770 TL veren net enayidir. X127 bundan cok daha iyi bir urun, ayni fiyat ustelik.