Uygun Fiyata Alınan %95 Sağlıklı SATA SSD İleride Sorun Çıkarır mı?

ERDEM İRİ

Uzman
Merhaba arkadaşlar. İkinci el alışveriş sitesinde Toshiba Q300 model 480 GB depolamaya sahip bir SATA SSD, sağlık durumu %95 olduğu için 500 TL'ye satılıyordu. Pazarlıkla 400 TL'ye düşürerek aldım. Hem maddi durumum çok kısıtlı hem de daha düşük depolamaya sahip SSD'leri daha yüksek fiyatlara satıyorlar ve açıkçası 480 GB olması çok cazip gelmişti. Zaten yeni olmayan i5 4670S ve GTX 1050 Ti ikilisine sahip DDR3 bir sistemim var. Buna rağmen şimdiye dek SSD'den iyi bir performans aldım diyebilirim. Genel kullanımda ve oyunlarda donma vs. gibi herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat yine de yüksek donanım bilgisi olan arkadaşların değerlendirmesi adına 2 adet CrystalDiskMark ve CrystalDiskInfo sonuçlarını ekte bırakıyorum. Verilerde herhangi bir anormallik var mı ve bu SSD sizce yakın vadede baş ağrıtır mı? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• ssd1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 83
  • ssd2.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 78
Çok cazip fiyat, ayrıca yazma okuma açısından da sorunu yok. Temiz gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…