Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Odama 85 inç televizyon almak istiyorum. Markası, özellikleri vs. önemli değil. Ekranı önemli sadece. Apple TV, Uydu Alıcısı ve Hoparlör kullanacağım zaten ama çok pahalı televizyonlar. Diyorum ki ikinci el anakartı arızları, ekranı kırık televizyon alayayım. Yaptırırım onu. Öyle televizyonları nasıl bulabilirim?
Kırık ekranı tamir ettirmek aşağı yukarı kendi maliyetine geliyor zaten üstüne bazı televizyonların yan sanayi panellerini bulup taktırsan bile görüntü kalitesi sıkıntıları yaşaman, düzgün bir işçilik yapamaman durumunda paneli hiç etmen olası. Anakart arızalı televizyonları ise internetten bulman zor çünkü televizyoncular zaten onları direkt kapıyor. Belki tanıdıklardan bulabilirsin.
Simdi birincisi oyle bir televizyonun tamir miktari zaten sizin dusundugunuzden fazla cikacak. İkincisi ise 85 inc televizyonlarin en ucuzu zaten 40K civarindan basladigi icin ve teklonoji yeterince gelistigi icin anakart arizasi gibi seyleri genelde yasatmiyor bu televizyonlar, durum o hale gelse kimse satmiyor, garantiye yollaniyor ve sorun cozuluyor.
Onun disinda ekrani kirik bulmaniz da zor zira kafayi yememis herhangi birisi 50 bin verdigi 85 inc televizyona yumruk atmaz diye dusunuyorum.
Kırık ekranı tamir ettirmek aşağı yukarı kendi maliyetine geliyor zaten üstüne bazı televizyonların yan sanayi panellerini bulup taktırsan bile görüntü kalitesi sıkıntıları yaşaman, düzgün bir işçilik yapamaman durumunda paneli hiç etmen olası. Anakart arızalı televizyonları ise internetten bulman zor çünkü televizyoncular zaten onları direkt kapıyor. Belki tanıdıklardan bulabilirsin.