Merhaba, odam için 160x60 ölçülerinde düz bir masa veya L tipi bir masa almayı düşünüyorum. Fiyatlar hakkında bir bilgim olmadığı için henüz bir bütçe veya renk belirlemedim. Düz masa için 160x60 veya daha büyük olması, L masa için ise iki masaüstü bilgisayarı sığdırabileceğim genişlikte olması yeterli. Kısacası, uygun fiyatlı 160x60 düz masa ve L masa tavsiyelerinizi bekliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, odam için 160x60 ölçülerinde düz bir masa veya l tipi bir masa almayı düşünüyorum. Fiyatlar hakkında bir bilgim olmadığı için henüz bir bütçe veya renk belirlemedim. Düz masa için 160x60 veya daha büyük olması, l masa için ise iki masaüstü bilgisayarı sığdırabileceğim genişlikte olması yeterli. Kısacası, uygun fiyatlı 160x60 düz masa ve l masa tavsiyelerinizi bekliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Flinder Siyah/Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Siyah/Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Flinder Beyaz 160X60 CM Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası Çekmeceli, Dolaplı, Raflı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz 160X60 CM Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası Çekmeceli, Dolaplı, Raflı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Bende yarın masa alacağım mağazaları bir gezdikten sonra Trendyol'da bu ikisini gözüme kestirdim değerlendirebilirsiniz 2.attığım biraz pahalı fakat baktığımda güzel masa bulamadım çift monitör kullanıyorum 25-32 şeklinde ve şu an kullandığım L masayı Koçtaş'tan 2.5 sene önce almıştım hiç memnun değilim ortadan bombe aldı 2.monitörü takınca kırılacağım diye çanlar çalıyor eğer öyle yapamazsamda sanayiden 2 adet Z profil kaynattırıp ortalarında paralel 2 adet ı şeklinde profil kaynatıp bu masanın üst tablasını ona sabitlemeyi düşünüyorum son çare olarak.
![]()
Flinder Siyah/Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Siyah/Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Flinder Beyaz 160X60 CM Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası Çekmeceli, Dolaplı, Raflı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz 160X60 CM Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası Çekmeceli, Dolaplı, Raflı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bende yarın masa alacağım mağazaları bir gezdikten sonra Trendyol'da bu ikisini gözüme kestirdim değerlendirebilirsiniz 2.attığım biraz pahalı fakat baktığımda güzel masa bulamadım çift monitör kullanıyorum 25-32 şeklinde ve şu an kullandığım l masayı Koçtaş'tan 2.5 sene önce almıştım hiç memnun değilim ortadan bombe aldı 2.monitörü takınca kırılacağım diye çanlar çalıyor eğer öyle yapamazsamda sanayiden 2 adet Z profil kaynattırıp ortalarında paralel 2 adet ı şeklinde profil kaynatıp bu masanın üst tablasını ona sabitlemeyi düşünüyorum son çare olarak.
Anladım hocam bende yine koçtadan aldığım 120x60 boyutlu masayı 9-10 senedir kullanıyorum ve 10 senelik kulanımda bana hiçbir sorun cıkarmadı ama artık bence ömrünü tamamladığı icin ve boyutu yetersiz geldiği icin değiştireceğim bende Trendyol'dan bakıyorum ve 2 model gözüme kestirdim ama en başta 2 modelden birini aldığım zaman beni 9-10 sene olmasa dahi uzun yıllar götürürmü üründe sorun yaşarsam iadede değişimde problem yaşar mıyım ya da istediğim gibi gelir mi korkusu yaşıyorum ve en baştada odama sığacak mı emin değilim normalde en başta odamda mobilyaları secerken boyut olarak birbirine uyumlu okurlar mı diye düşünemediğim icin kıyafet dolabımı gereksiz yere ekstra büyük kitaplığımı ve masamı aşırı kücük sectiğim icin tekrardan masayı değiştirmekde zorluk yaşıyorum ayrıca aşağıya baktığım modellerin linkini ekledim ayrıca aşağıya eklediğim l model masada 2 tane masaüstü setup sığar mı onada kararsızım.
Flinder Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Bofigo Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit - Fiyatı, Yorumları
Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Anladım hocam bende yine koçtadan aldığım 120x60 boyutlu masayı 9-10 senedir kullanıyorum ve 10 senelik kulanımda bana hiçbir sorun cıkarmadı ama artık bence ömrünü tamamladığı icin ve boyutu yetersiz geldiği icin değiştireceğim bende Trendyol'dan bakıyorum ve 2 model gözüme kestirdim ama en başta 2 modelden birini aldığım zaman beni 9-10 sene olmasa dahi uzun yıllar götürürmü üründe sorun yaşarsam iadede değişimde problem yaşar mıyım ya da istediğim gibi gelir mi korkusu yaşıyorum ve en baştada odama sığacak mı emin değilim normalde en başta odamda mobilyaları secerken boyut olarak birbirine uyumlu okurlar mı diye düşünemediğim icin kıyafet dolabımı gereksiz yere ekstra büyük kitaplığımı ve masamı aşırı kücük sectiğim icin tekrardan masayı değiştirmekde zorluk yaşıyorum ayrıca aşağıya baktığım modellerin linkini ekledim ayrıca aşağıya eklediğim l model masada 2 tane masaüstü setup sığar mı ona da kararsızım.
![]()
Flinder Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
![]()
Bofigo Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit - Fiyatı, Yorumları
Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bofigoyu bayağı bir araştırdım fakat sağlam hissettirmedi ve l masalarda direnç ayağı ortada biraz boşa düşüyor orta kısımda yük binen kısım göbek verdiğinden dolayı 2 adet masaüstü setup yorar diye düşünüyorum şu an bendekini değişme sebebimde bu flinderi sipariş ettim akşam cumartesiye kadar gelecektir yüksek ihtimal kurulumu yapıp buraya unutmazsam resimlerle eklerim hocam.
Anladım hocam bende yine koçtadan aldığım 120x60 boyutlu masayı 9-10 senedir kullanıyorum ve 10 senelik kulanımda bana hiçbir sorun cıkarmadı ama artık bence ömrünü tamamladığı icin ve boyutu yetersiz geldiği icin değiştireceğim bende Trendyol'dan bakıyorum ve 2 model gözüme kestirdim ama en başta 2 modelden birini aldığım zaman beni 9-10 sene olmasa dahi uzun yıllar götürürmü üründe sorun yaşarsam iadede değişimde problem yaşar mıyım ya da istediğim gibi gelir mi korkusu yaşıyorum ve en baştada odama sığacak mı emin değilim normalde en başta odamda mobilyaları secerken boyut olarak birbirine uyumlu okurlar mı diye düşünemediğim icin kıyafet dolabımı gereksiz yere ekstra büyük kitaplığımı ve masamı aşırı kücük sectiğim icin tekrardan masayı değiştirmekde zorluk yaşıyorum ayrıca aşağıya baktığım modellerin linkini ekledim ayrıca aşağıya eklediğim l model masada 2 tane masaüstü setup sığar mı ona da kararsızım.
![]()
Beyaz Çalışma Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Ofis Masası, Yemek Masası, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
![]()
Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Masa geldi ön bacakta 1 santimlik bir renk söküğü var kargoda hareket ederken diğer bacağa sürtmüş diye düşünüyorum onun dışında sorunsuz ve sallanmıyor ayaklarını ve desteğini güzel yapmışlar memnun kaldım bugün 5 saat kadar masabaşındaydım akşam.
Dosya Ekleri