Uygun fiyatlı gainer önerisi

Loutermilch

Başarılı
Öğrenci birisi olarak yağlanmadan kas kütlesi koyma amacıyla gainer araştırıyorum. 2 ayda bunu yapmalıyım tarzı bir şartım falan yok, günlük 3500 kalorimi almak için destek olmasını istiyorum sadece. Piyasaya baktığımda 3 kilo olan yani 15 günde bitecek ürünlerin 1.800 TL'ye falan satıldığını gördüm. 5 kilosunu 1.800-2.000 TL civarından alabileceğim gainer önerisi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hardline değer olarak iyidir. 5 Kilosu 2800 olması lazım. 2000 liraya alacağın 5 kg gainer dan pek bir şey bekleme.

Bebek bisküvisi ve leblebi tozu. Spor yapmıyorsanız aldığınız fazla kalori her türlü yağa dönüşecek. Bunu nereden aldığınızın önemi yok. Önemli olan ani değil dengeli spor yaparak kas kütlesi olarak almak.

Hardline değer olarak iyidir. 5 Kilosu 2800 olması lazım. 2000 liraya alacağın 5 kg gainer dan pek bir şey bekleme.
Gainer'a kafamda ayırabildiğim bütçe maalesef o kadar. Ben de kaliteli ve adam gibi bir ürün tüketmek isterdim fakat her ay gider olarak baktığımızda daha çok ödeme yapmak istemiyorum.
Bebe bisküvisi çok şekerli ve yağlı olduğu için tüketmek istemiyorum. Daha önce 60 kilodan 82 kiloya dirty bulk yaparken bayağı işime yaramıştı ama şuan tamamen clean yapmak istiyorum. 82 kilodan kardiyo yaparak 70-72 kilo aralığına kadar indim ve tertemiz kilo alma niyetindeyim, öbür türlü çok yağlanıyorum. Haftada 3 gün ağırlık yapıyorum ve kardiyolarımı aksatmamaya çalışıyorum. Ondan dolayı yağlanma gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Ayrıca sürekli leblebi tozu tüketimi de sanki kabız yaparmış gibi geldi ama bilmiyorum.

Karbonhidratı arttırın o zaman yeterli. Gainer şart değil kesinlikle. Bulk bulktur clean Dirt çok takılmayın.

Karbonhidratı arttırın o zaman yeterli. Gainer şart değil kesinlikle. Bulk bulktur clean Dirt çok takılmayın.
Hocam eskiden bulk bulk'tur kafasında yapıyordum ama yağ oranım %22'nin üstüne çıkmıştı ve cidden yağlı bir insandım artık. Son 3 ayda mükemmel bir kardiyo programı ile %16-17'lere kadar gerilemişken daha da yağlanmaya hiç niyetim yok. Karbonhidratı da artırmak için elimden geleni yapıyorum ama maalesef destek olmadan olmuyor gibi. Bir şekilde bütçem dahilinde alabileceğim en eli yüzü düzgün takviyeyi almaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…